AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Avukat Ayşe Sula Köseoğlu, seçim çalışmalarını Araklı, Arsin ve Yomra ilçelerinde sürdürdü
Köseoğlu, 7 Haziran Genel Seçimleri öncesi seçim gezilerini Araklı ilçesinde Pazar esnafını ziyaret ederek sürdürdü. Burada özellikle kadınlar tarafından sevgi seli ile karşılaşan Köseoğlu, daha sonra da Arsin’de esnaf ziyareti ve ev ziyareti gerçekleştirdi. Köseoğlu’nun buradaki seçim gezilerine Arsin Belediye Başkanı Dr. Erdem Şen, İl Başkan Yardımcısı Canan Bülbül ve teşkilat mensupları katıldı.
Daha sonra Yomra’ya geçen Köseoğlu, burada da kermes açılışına katıldıktan sonra esnaf, mahalle ve ev ziyaretleri gerçekleştirdi. Halkın yoğun ilgi gösterdiği Köseoğlu, AK Parti’nin her zaman sandığa sahip çıktığını belirterek, “AK Parti, ülkemizde milli iradeye karşı yapılan girişimlere karşı büyük bir mücadele verdi, her zaman sandığa sahip çıktı. Partimiz, ülkemizde her vatandaşın eşit haklara sahip olabilmesi için vesayet düzenine karşı çok önemli bir mücadele yürüttü” diye konuştu.
"TRABZON CEBİNDEKİ OY’UNA SAHİP ÇIKACAKTIR"
Köseoğlu, seçmenlere seslenerek, “Vatandaşlık görevi gereği, Trabzonlu hemşehrilerimin cebindeki oyuna sahip çıkması önemli. AK Parti’nin başardığı ve bundan sonra da daha pek çok yeni başarılar elde edeceği inancını seçmenimiz muhafaza etsin. Bir Trabzon vekil adayı olarak sofralarımızdaki ekmeği büyütmek, bacası tüten, aileyi önceleyen, toplumun en sancılı kısımlarından başlayarak her kesime hizmet üretme çabası içinde olacağım. Bizim siyaset anlayışımız insanları birleştiren, bütünleştiren ve kucaklayan bir siyasi anlayıştır. AK Parti’yi ben ‘Siyasetin Mevlanası’ olarak görüyorum. AK Parti, insanları dışlamayan, ötekileştirmeyen, Türkiye’nin her tarafında siyaset yapabilen bir siyasi partidir. Herkesi birinci sınıf vatandaş olarak gören bir siyasi partidir” ifadelerini kullandı.