AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Muhammet Balta, seçim çalışmaları kapsamında Trabzon’un Araklı, Beşikdüzü ve Vakfıkebir ilçelerinde bir dizi ziyaretlerde bulundu.
İlk olarak Araklı da esnaf ziyareti, ardından sandık müşahitleri ile toplantı ve çeşitli derneklerin kermeslerine katılan Balta daha sonra Beşikdüzü’nde belediye tarafından organize edilen festivale katılırken, Vakfıkebir’in Küçükdere mahallesinde de hemşehrileri ile buluştu.
Gittiği her ilçede ve mahallede yoğun ilgi ve büyük coşkuyla karşılanan Balta, “Yaklaşık üç aydır Trabzon’da adım adım gezdik. Trabzon’da esnafımıza, sanayicimize, muhtarımıza, her bir bireyimize, kadınımıza, gencimize, yaşlımıza emeklimize, herkese eski Türkiye de yaşananları hatırlatarak Yeni Türkiye’yi anlatıyoruz. 13 yıldır AK Parti Trabzon’da büyük yatırımlar, büyük hizmetler yaptı. Nasıl 13 yılda 13.5 katrilyon yatırımın altına imza attıysak, bu hizmet bayrağını aldığımız yerden daha yukarılara taşıyacağız. Trabzon Milletvekili olmak çok onurlu bir görevdir. Omuzumuzdaki sorumluluğu biliyoruz. Bu sorumluluk bilinciyle projelerimizi birer birer hayata geçireceğiz. Araklı, Arsin, Beşikdüzü Vakfıkebir bütün ilçelerimiz bugüne kadar hak ettiği birçok hizmeti AK Parti ile aldı, almaya da devam edecek. Halkımız ‘Onlar konuşur AK Parti yapar’ diyor. Trabzon’umuz her seçimde AK Parti’ye verdiği oy oranını arttırmıştır. Bu da Trabzon’a yapılan hizmetlerin halk tarafından takdir gördüğünün en büyük göstergesi olmuştur” dedi.