AK Parti Trabzon Milletvekili adayı Muhammet Balta, seçim çalışmalarını Trabzon’un Şalpazarı ilçesinde sürdürdü.
AK Parti Trabzon Milletvekili adayı Muhammet Balta, seçim çalışmaları kapsamında Trabzon’un Şalpazarı ilçesinin Doğancı, Acısu, Çamlıca, Şıhkıranı ve Sinlice mahallelerinde vatandaşlarla bir araya geldi. AK Parti İl Yönetim Kurulu üyesi Metin Günay, Şalpazarı İlçe Başkanı Murat Topkara ve çok sayıda teşkilat mensubunun eşik ettiği ziyaretlerde Muhammet Balta, AK Parti iktidarı döneminde, 2002 öncesi koalisyon hükümeti tarafından Türkiye’nin çıkışı imkansız görülen girdaptan kurtarıldığını, siyasi, ekonomik ve demokratik istikrarı inşa ettiklerini anlatarak, 7 Haziran seçimleri için vatandaşlardan destek istedi.
AK Parti kadrolarının tek amacının millete hizmet olduğunu söyleyen Balta, “AK Parti kadroları olarak ülkemizde, demokrasi ve hukuk devletinin sağlam temellere oturtulması için var gücümüzle çalışıyoruz. Başbakanımız Ahmet Davutoğlu’nun dediği gibi, 7 Haziran 2015 seçimlerinde partimizin temel misyonu demokrasinin çıtasını daha yükseğe çıkarmak, ekonomimizi büyütmek, kalkınma ve refahımızı daha ileri noktalara taşımak olacaktır” dedi.
AK Parti iktidarının yapmayacağı hiçbir sözü vermediğini dile getiren Balta “Biz yapamayacağımız hiçbir şeyin sözünü vermeyiz. Çünkü biz biliyoruz ki yarın bu milletin yüzüne bakacağız. Ne aldatan olduk ne aldanan. Eğer öyle olsaydık bugün yüzünüze zaten bakamazdık. Biz sizdeniz, sizin evlatlarınız. Evlatlarınıza sahip çıkın. Şalpazarı’ndan çok güçlü bir şekilde çıkmamız lazım. Ben gördüm Şalpazarı kararını vermiş ama Şalpazarı için karar vermek yetmiyor. Çok güçlü bir şekilde burayı kazanmamız lazım. Hizmetlerimizi yeterli görmeyenler var. Ama şunu da görmek lazım. Muhalefet partileri hizmet getirebilir mi? Getiremez. Güzel bir söz vardır. ‘Kendisi himmete muhtaç dede, nerde kaldı başkasına himmet ede.’ Ne hastane yapabilir ne yol yapabilir, ne okul yapabilir, ne de burayı büyütebilir. Hizmeti kim getirir? AK Parti getirdi. Şalpazarı hak ettiği hizmeti AK Parti ile aldı. Bundan sonrada AK Parti ile alacaktır” diye konuştu.