AK Parti Trabzon Milletvekili adayı Muhammet Balta, seçim çalışmalarını Trabzon’un Vakfıkebir ilçesinde sürdürdü.
AK Parti Trabzon Milletvekili adayı Muhammet Balta, seçim çalışmaları kapsamında Trabzon’un Vakfıkebir ilçesinin Güneysu ve Hamzalı mahallelerinde vatandaşlarla bir araya geldi.
Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta, AK Parti Trabzon Milletvekili aday adayı Müminhan Bilgin, AK Parti Vakfıkebir İlçe Başkanı Enver İskender ve çok sayıda teşkilat mensubunun eşik ettiği ziyaretlerde Balta, 7 Haziran seçimleri için hemşerilerinden destek istedi.
Coşkulu şekilde karşılanan Balta, “7 Haziran’da yapılacak seçimler hem ülkemizin hem de geleceğimizin belirleneceği önemli seçimlerdir. Bunların tek düşüncesi AK Parti iktidardan gitsin de kim gelirse gelsin. Bunlar, istikrardan yana değiller. Bunlar Türkiye’nin büyümesinden yana değiller. Bunlar Türkiye’nin bölgesinde lider ülke olmasını istemiyorlar. Bunlar tekrar eski Türkiye’ye dönülsün istiyorlar. Oysaki şuanda Türkiye eski Türkiye değil. Bugün Yeni Türkiye’de kendi silahımızı, kendi tankımızı, kendi helikopterimizi, kendi insansız hava araçlarımızı, yapar hale geldik. Şuan güçlenen ve büyüyen bir Türkiye var. Türkiye nerden nereye geldi. Daha büyük ve daha güçlü bir Türkiye için daha önceki seçimlerde olduğu gibi bu seçimlerde de sizlerin güçlü desteğinize ihtiyacımız var” dedi.