AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Muhammet Balta, Trabzon Arsin Organize Sanayi Bölgesi’ni ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Alemdaroğlu ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi.
AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Muhammet Balta, ziyaret esnasında yaptığı konuşmada Trabzon’umuzun parlayan yıldızı Arsin Organize Sanayi Bölgesi’nde olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Organize Sanayi Bölgeleri bulundukları şehrin can damarlardır. Arsin Organize Sanayi Bölgesi’ de kurulduğu günden itibaren önemli çalışmalar neticesinde bugün yaklaşık 4 Bin 500 personeli, milyon dolarlık ihracat kapasitesi ile Karadeniz’in gururu olmuştur. Ben başta sanayi bölgemiz olmak üzere bütün sanayicilerimizi ve bütün girişimcilerimizi tebrik ediyorum. Burada sanayicilerimizin sorunlarını dinlemek için toplandık. Hem Trabzon hem de ülke ekonomisine katkı sağlıyorsunuz. Sizlere teşekkür ediyorum. Ülkemizin 2023 hedefleri var, bu hedefler doğrultusundan hem işadamlarımızın hem sanayicilerimizin aktif rol oynayacaklarına inanıyorum. Bu nedenledir ki iş adamları ve sanayicilerimizin önündeki engelleri kaldırmamız lazım. Bir dizi düzenlemeler yaptık bundan sonraki süreçte de yapmayı düşünüyoruz. Doğalgaz ve Elektrik konularındaki talebinizi yakinen takip ediyoruz. AK Parti olarak, sanayicilerimize ve girişimcilerimize her türlü desteği vermeye hazırız” ifadelerini kullandı.
AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Muhammet Balta daha sonra Arsin Organize Sanayi Bölgesinde bazı fabrikaları ziyaret ederek işçilerle sohbet etti.