AK Parti Trabzon Milletvekili adayları Muhammet Balta ve Ayşe Sula Köseoğlu, seçim koordinasyon merkezinin programları çerçevesinde, Çağlayan Mahallesinde Pazar esnafını ziyaret etti. Genç, yaşlı herkesin ilgisiyle karşılaşan Milletvekilli adayları Balta ve Köseoğlu, pazarcıların ve halkın istek ve taleplerini dinlediler.
Tüm pazarı gezerek esnafla vatandaşla tek tek tokalaşan AK Parti Trabzon Milletvekili adayı Muhammet Balta, kendisine gösterilen ilgiden memnun olurken, “Seçim çalışmaları kapsamında çarşı pazar, ev ev gezerek 7 Haziran’a kadar çalışmalarını sürdüreceğiz. Bir siyasi parti seçim sloganı olarak ‘Bizimle Yürü Türkiye’ diyor. Yine insanlara emrediyor. Bakın biz halkımızla yürüyoruz. Diğerleri halkımıza hala talimat veriyor. Bizim çok yaptığımız hizmetler var. Ziyaret edilmedik ev, çalınmadık kapı bırakmayarak bunları anlatacağız. İnsanımız en iyisine layık. Bunları biz yaptık yine biz yapacağız. Gece gündüz demeden çalışacağız. Esnafımız ve pazar için gelen vatandaşlarımızın AK Partiye ve bizlere teveccühü her zaman ki gibi. Memnuniyet içindeler. Onların memnuniyeti bizleri de çok mutlu ediyor. Bizim tarihimizde, bizim kültürümüzde esnaf ve sanatkar sadece ticaret erbabı değildir. Esnaf ve sanatkar ticaretiyle birlikte toplumun inşa eden, toplu irşat eden aydınlatan, toplumu ayakta tutan kesimdir. Sizin böyle bir önemli göreviniz var. Ülkemizin her ilinde, ilçesinde, mahallesinde fedakarca hizmet veren pazarcı esnaflarımızın tamamına hayırlı, bereketli kazançlar temenni ediyorum” dedi.
AYSE SULA KÖSEOĞLU: “TRABZON’A ve ÜLKEME HİZMETİ BOYNUMUN BORCU BİLDİM”
Pazarcılar ve alışveriş için pazara gelen vatandaşlarla sohbet edip esnaflara hayırlı işler temennisinde bulunan AK Parti Trabzon Milletvekili adayı Ayşe Sula Köseoğlu ise, “Pazarcı esnafımız sabahın erken saatlerinden akşamın geç saatlerine, pazardaki bütün her şeyini topladığı ana kadar yaz kış demeden yağmur çamur demeden alın teri ile emeği ile çalışır. Bu gayretiyle hem kendi rızkını temin eder hem de her evde ihtiyaç duyulan sebzeyi, meyveyi en taze şekilde insanımıza ulaştırır. Sizlerin milletimizin gönlündeki yeriniz inanın bunların hiçbiri ile mukayese edilmez. Trabzon için çıktığımız bu yolda birlikte omuz omuza çalışmalıyız. Ben Trabzon’a ülkeme hizmeti boynumun borcu bildim. Çıktığımız bu yolda sizlerin bizlerin yanında olduğunuzu görmek, bilmek beni daha çok hizmet aşkı ile dolduruyor. Rabbim çıktığımız bu yolda yar ve yardımcımız olsun” diye konuştu.