Trabzon’un Çaykara ilçesinde seçim çalışmaları sürdüren AK Parti Trabzon Milletvekili adayı Prof. Dr. Nihat Tosun, şehir hastanesinin yapımı tamamlanana kadar Ataköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesinin hizmete devam edeceğini söyledi.
Seçim çalışmalarına Çaykara ilçesinde devam eden Sağlık Bakanlığı eski Müsteşarı, AK Parti Trabzon Milletvekili adayı Prof. Dr. Nihat Tosun, “AK Parti iktiranının sağlık alanında yaptığı devrim niteliğinde ki çalışmalar sonucunda halkımızın memnuniyeti en üst seviyeye yükselmiştir. Bunun artarak devam etmesi için ‘Yeni Türkiye’ yolunda sağlıkta dev adımların atılması planlanmaktadır. Bunların başında gelen şehir hastanesinin ilimize yapımı tamamlanana kadar Ataköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesinin hizmete devam etmesi düşüncesindeyiz” dedi.
Hastalarla yakından ilgilenen Tosun, “Yeni Anayasa, Başkanlık sistemi ve çözüm süreci için çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. 13 yıldır bir devrimi gerçekleştiren AK Parti iktidarımız, inşallah 7 Haziran seçimlerinden sonra çok güçlü bir şekilde iktidarını devam ettirecek ve ülkemizin Dünya’da ki hak ettiği yeri almasını sağlayacaktır” diye konuştu.