AK Parti Trabzon milletvekili adayı avukat Ayşe Sula Köseoğlu, seçim çalışmalarını baba ocağı Trabzon’un Maçka ilçesinde sürdürdü.
Çalmadık kapı bırakmayan Köseoğlu, bir seçmenin ‘Maçka’nın 40 yıldır milletvekili olmadı’ şeklindeki sözlerine, “İnşallah bu dönem Maçka altın çağını yaşayacak. Maçka halkından tam destek bekliyoruz” dedi.
Köseoğlu, 7 Haziran Genel Seçimleri çalışmaları kapsamında baba ocağı olan Maçka ilçesinde seçmenlerle buluştu. AK Parti ilçe binasında İlçe Başkanı Sedat Kongur, SKM Başkanı Hasan Dilekoğlu, il yönetim kurulu üyeleri Aydın Gündoğdu ve Kamil Kansız’ın yanı sıra teşkilat mensuplarıyla bir süre sohbet eden Köseoğlu, daha sonra Maçka Halk Eğitim Merkezi’nin kurslarını ziyaret ederek kursiyerlerle bir araya geldi. Maçka Teknik ve Mesleki Anadolu Lisesi, Maçka Ömer Burhanoğlu Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi, Maçka Belediyesi Esiroğlu Mahallesi Sosyal İşler Merkezi ve esnaf ziyareti gerçekleştiren Köseoğlu, Maçka’da ve Esiroğlu’nda da ev ziyaretleri gerçekleştirerek bayan seçmenlerle buluştu.
Köseoğlu, Esiroğlu Mahallesi’nde Saadet Partisi ve CHP gibi diğer partilerin seçim bürolarını da ziyaret ederek destek isterken, son olarak da AK Parti Esiroğlu Belde Binası’nda vatandaşlarla sohbet etti. Burada Uygurhan Akyüz isimli bir vatandaşın, “Maçka 40 yıldır milletvekili çıkaramıyor. Her açıdan geri gittik. Artık bu tersine dönmeli” şeklindeki sözlerine Köseoğlu, “Bütün siyasi partilerde tek bayan milletvekili adayı benim. Bu AK Parti’nin farkıdır. Ben Maçka’nın Gürgenağaç köyünde doğdum. 4. Sıra milletvekili adayımız Adnan Günnar ve 5. Sıra adayımız Nihat Tosun bey de Maçka’yla bağlantılı. İnşallah bu dönem Maçka altın çağını yaşayacak. Maçkalı bunu artıya dönüştürecektir. Maçka halkından tam destek bekliyoruz. Hizmetin adresi AK Parti’dir. Trabzon hizmeti AK Parti ile gördü. AK Parti tek başına iktidar olduğu için bu hizmetler geldi. Bu milletin koalisyonlardan neler çektiğini siz de biz de çok iyi biliyoruz. Ekmek almak için oluşturulan kuyrukları hatırlayın. Bu millet koalisyonlardan çok çekti. Ama AK Parti iktidarı milletin yüzünü güldürdü, hakkını teslim etti. İnşallah önümüzdeki dönem vereceğiniz güç ve destek ile daha da güzel şeyler olacak. Maçkalı Maçkalıya sahip çıksın. Her kesimden oy istiyorum, destek istiyorum” dedi.
Kapı kapı dolaşıp AK Parti’ye oy isteyen Köseoğlu, yaptığı ev ziyaretlerinde de bayanların yoğun ilgisi ve talepleriyle karşılaşıyor.