Trabzon siyasetinin renkli isimlerinden AK Parti Trabzon Milletvekili aday adayı Av. Ayşe Sula Köseoğlu, Trabzon’da faaliyet gösteren Osmanlı Spor Kulübü’nü ziyaret ederek mini boks gösterisi yaptı.
Ziyarette ringe çıkarak minik sporcu Mehmethan Çınar’la boks yapan Köseoğlu, “Bu şehir sadece futboluyla değil tüm branşlarıyla sporda marka olabilecek, Alt yapı yatırımlarıyla Türkiye’nin spor başkenti bir şehirdir. Amatör spor kulüplerimizin sorunlarını onlarla birlikte çözmeye talibiz. Bugün de Osmanlı boks spor kulübümüzü ziyaret ertik. Osmanlı tokadını biliriz hepimiz. Biz de Osmanlı boksunu geleceğin şampiyonu Mehmethan’dan öğrendik. Gencecik, pırıl pırıl, gözlerinde ışık olan, yumruk atmak yerine savunma yaparak ablasına kıyamayan, spor için bile olsa kadına el kaldırmayan tam bir şampiyon Mehmethan Çınar. Buradaki tüm gençlerimize emek verenlere binlerce teşekkür ederim" dedi.
Ziyarette kulüp Başkanı Mustafa Kuk, antrenörler Turgut Dereköylü ve Hasan Hüsnü Bayramoğlu da Ayşe Sula Köseoğlu’na Spor Kulübündeki bilgisayar sınıfı ve kütüphaneyi de gezdirerek başarının yanı sıra ahlaklı ve eğitimli sporcular yetiştirmek için çalıştıklarını, bu konuda kendisini desteklediklerini ve amatör spor kulüplerine destek istediklerini ifade ettiler.