AK Parti Trabzon Milletvekili adayı Muhammet Balta,7 Haziran’da yapılacak seçimlerin büyük önem arz ettiğini belirterek, “Milletimiz inşallah Trabzon’da 6’da 6 yapıp meclise bizleri çok güçlü gönderecek” dedi.
AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Muhammet Balta, Araklı’nın Yolgören mahallesinde muhtarlarla bir toplantıda bir araya geldi. Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi, AK Parti İlçe Başkanı Şaban Bıyık ve yönetim kurulu üyeleri, AK Parti İl Yönetim Kurulu üyeleri, Belediye Meclis üyeleri, Milletvekili aday adaylarının da hazır bulunduğu toplantıda konuşan Balta “Yeni Türkiye için yola çıktık. Yeni Türkiye bu topraklarda yaşayan vatandaşların ayrım yapılmaksızın refah e huzur içinde yaşayabileceği yeni bir Türkiye. Bugüne kadar bu millet bu partiye güvendi. Kentlerin kalkınması için birçok adım atıldı. Ama yetmez. Dahası bu milletin hakkı çünkü. Ülkemizin yeni bir anayasaya ihtiyacı var. Çiftçimizin olduğu kadar memurumuzun, ev hanımın olduğu kadar öğrencilerimize varıncaya kadar bu ihtiyaç her noktada ortaya çıkıyor. Yeni Türkiye diyoruz. Büyük Türkiye diyoruz. Lakin önümüzde darbeci zihniyetlerden kalma bir anayasa olduğu müddetçe bazı noktalarda tıkanıklıklar yaşıyoruz. Bunun içinde AK Parti olarak topyekûn bir çalışma başlattık” dedi.
“Yerelde Trabzon’umuzun ve tüm ilçelerimizin ihtiyaçlarını çok iyi biliyoruz” diyen Balta, “Ben sizin evladınızım. Araklıdan gelen talepleri ve ilçenin ihtiyaçlarını gidermek için var gücümle çalıştım bundan sonrada çalışmaya devam edeceğim. Araklı ilçemizde alnımız ak dolaşıyoruz. Bütün milletvekili arkadaşlarımızla bir ve beraberiz. Araklı’nın sorunlarını çözmek bizim boyun borcumuzdur. Biz güçlü olursak Araklı güçlü olur Trabzon güçlü olur. Bunun için inşallah bu millet Trabzon’da 6’da 6 yapıp meclise bizleri çok güçlü gönderecek. Biz sizlere inanıyoruz. Büyük bir zaferle meclise girerek, Araklı’nın ve Trabzon’un gür sesi olacağız” şeklinde konuştu.
AK Parti Trabzon Milletvekili adayı Muhammet Balta, Araklı’da ayrıca AK Parti İlçe Başkanlığı, Araklı Belediyesi, Lebi Derya Talebe Yurdu, Araklı Öğretmenevi ve Hamit Özdağ Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’ni ziyaret etti.