AK Parti Trabzon Milletvekili adayı Muhammet Balta seçim çalışmaları kapsamında Vakfıkebir’de Muhtarlar, Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileri ve ilçe teşkilatı ile yemekli bir toplantıda bir araya geldi.
Gece gündüz demeden çalıştıklarını belirten Balta, yaptığı konuşmada, “Hemşehrilerimizin bize gösterdiği ilgi alaka özveri veriyor. Muhtar kardeşlerimizle uzun yıllar beraber görev yaptık, koştuk koşuşturduk. Sokağa bakınca herkes kendi aday olmuş gibi mutlu. Ben de bundan çok mutlu oldum. Neden bizden siyasetçi çıkmıyor diye çok konuşuldu. Allah bizlere nasip etti. Buralara tırnaklarımızın ucuyla kazıya kazıya geldik. Gece gündüz demeden çalıştık. Belki yoğun tempoda sizlerle beraber olamadım ama sizler bizim ailemizin ferdisiniz. Biz ülkemize ve sizlere sevdalıyız. Sizleri çok seviyoruz. Makam, mevki koltukların gelip geçici olduğunu biliyoruz. Bize destek verin ki emaneti en güzel şekilde koruyalım, çocuklarımızın geleceğini çok daha güzel şartlarda hazırlayalım. Böyle bir anlayışın temsilcileriyiz” dedi.
Muhammet Balta, sözlerini şöyle sürdürdü:
“ 13 yıldır yapılanlar ortada ve o yüzden oylar artarak yükseliyor. IMF’ye borçlar bitmiş, kasasında parası var. Yapılanlar belli. Hızlı trenler, otoyollar, tüp geçit, havalimanlarındaki artışlar. Bizim ülkenin insanı hizmetin en güzeline layık. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı her gittiği yerde saygıyla karşılanıyor artık. Ülkemizin 2023 hedefleri var. 2023’de 500 milyar dolar ihracat hedefliyoruz. Güçlü Türkiye diyoruz. Güçlü Türkiye’yi hazırlarken güçlü Trabzon’u da düşünmemiz lazım. Trabzon’a yapılacak yatırımları da takip ediyoruz. Havalimanı ikinci pist, çevre yolu, ikinci üniversite. Kısa orta ve uzun vadedeki projelerimizden bahsedeceğiz. Organize sanayilerimizin hızlı yapılması için çalışmalar yapıyoruz. Tüm bunları yaptığımızda Trabzon’umuz güçlü bir şekilde 2023’e hazırlanacaktır. Vakfıkebir’imizde belediyemizin vaat ettiği projeler var. Vaatler bizim namus borcumuzdur. Bunları gerçekleştirmek için el birliği ile çalışacağız. Ben tüm herkesin adayıyım. Aday adaylığı sürecimde de çok güzel destek verdiniz. Baba ocağındaki insanların bakışları bizim sorumluluğumuzu daha da artırıyor. Biz yorulma nedir bilmeyiz. Çalışmaktan hiç yılmayan insanız. Burada çok çalışacağız. Siz evladınızı güçlü bir şekilde gönderdiğiniz zaman sizleri mahçup etmeyeceğim. Verilen oyun manevi olarak ağırlığı sırtımızda olacak bundan hiç şüpheniz olmasın. Bizlere sahip çıkın, bizlerin karnesini en iyi şekilde doldurun.”