Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Sürmene ilçesinde mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmaları hakkında değerlendirmelerde bulundu.
AK Parti İlçe Başkanlığı’nda gerçekleştirilen toplantıda Büyükşehir Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu’nun yanı sıra AK Parti Trabzon Milletvekili adayı Prof. Dr. Nihat Tosun, Sürmene Belediye Başkanı Rahmi Üstün, Büyükşehir Belediyesi ve Sürmene Belediyesi meclis üyeleri ile muhtarlar hazır bulundu.
Toplantıda yaptığı konuşmada hizmet mevsiminin başlaması nedeniyle tüm ilçeleri gezdiğini kaydeden Başkan Gümrükçüoğlu, “Kış kalktı, kar katlı, hizmet mevsimi başladı. Şimdi yolda, suda, kanalizasyonda çalışma dönemi. Bizim işimiz 7 Haziran’da bitmiyor. Biz seçim odaklı çalışmıyoruz. Ta ki kış başlayana kadar sahada çalışmalarımız sürecek” dedi.
Büyükşehir Belediyesi’nin Sürmene’de yol betonlaması ve asfaltlama yapacağını vurgulayan Gümrükçüoğlu, “Bu yıl Sürmene’ye Büyükşehir’den 760 bin TL’lik betonlama düştü. İnşallah bunu 1 milyona tamamlayacağız. Sürmene Belediyesi de 1,5 milyon beton ve asfalt çalışması yapacak. İnşallah Büyükşehir Belediyesi olarak Sürmene’de 1 milyonluk da asfaltlama yapacağız. Bu, her yıl devam edecek. Her yıl tekrarlanacak olan çalışmalarla bu dönem sonunda yollarımızdaki sorunların önemli kısmını ortadan kaldırmış olacağız” ifadelerini kullandı.
7 Haziran’da gerçekleştirilecek olan genel seçimlere ilişkin değerlendirmelerde de bulunan Başkan Gümrükçüoğlu, “2002’den öncesini unutmadık. AK Parti iktidarından önce bu millet çok çile çekti. Çok şükür 2002’de AK Parti iktidara geldi ve 13 yılda çok şey değişti. Artık başörtülü kızlarımız zulüm görmüyor. Başörtülü ya da örtüsüz tüm kızlarımız kardeşçe yaşıyor. Ama AK Parti iktidarından öncesini hatırlamak lazım. Zulüm vardı zulüm. Bu memleketin topraklarında bu memleketin evlatlarına zulüm ediliyordu. Çok şükür AK Parti bunları sona erdirdi. AK Parti ile memleketimiz ekonomik olarak kalkındı, kalkınmaya devam ediyor. İşte tüm bunların artarak devam etmesi için 7 Haziran’da AK parti bir rekor daha kıracaktır” diye konuştu.