CHP’li İstanbul Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’i makamında ziyaret etti.
İki belediyenin işbirliği yaparak güzel şeyler üretmesinden kendisinin de büyük memnuniyet duyacağını ifade eden Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, "Birlikte güzel şeyler üretirsek seviniriz. Bu nedenle ziyaretinizden memnun olduk. Seçimden sonra siyasi görüşlerimiz ne olursa hiç ayrım yapmadan siyasi kimliğimizi bir kenara bırakarak bütün vatandaşlarımıza hizmet üretiyoruz. Sizin gibi hemşehrilerimizin bu makamlara gelmesi bizleri memnun ediyor. Yani sizler orada müsemma olarak bizleri Trabzon’u hayata geçiriyorsunuz. İnşallah sizlerin de ifade ettiği bu işbirliğini yapabiliriz. Ortahisar Belediyesi olarak sizlerinde ifade ettiği bu işbirliğini yapmanın gayreti içerisindeyiz. Hakikaten biz bütün meclis üyelerinin de eleştirilerinden istifade edip daha güzel kararlar alıp, daha güzel icraat yaptığımızı belirtmek istiyorum. CHP’li Düzköy Belediye Başkanımızla aynı şekilde bu işbirliğini yapıyoruz. Neticede bu makamlar Cenabı Allah’ın nasibidir. Belli süre işgal edeceğimiz makamlardır. Bu anlayıştan dolayı şehrimize bugüne kadar çivi çakan herkese teşekkür etmek istiyorum" dedi.
Trabzon’dan ayrıldığından beri bu şehre ayrı bir hasretinin ve ilgisinin olduğunu belirten Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu da konuşmasında, "Deyim yerindeyse, her yönüyle sporundan, sanatından ve kültüründen ayrıldığımızdan beri bu şehre ilgimiz devam ediyor. Dolayısıyla yapacağımız işbirlikleri ya da farklı ilişkiler her zaman söz konusu olabilir. Büyükşehir Belediyesine de aynı şeyi ilettim. Merkez ilçe olması hasebiyle size de özetle bunları iletmek istiyorum" ifadelerini kullandı.