AK Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı Avukat Mesut İskenderoğlu, güçlü ülke olabilmenin yolunun devlet ve özel sektör kaynaklarıyla ortaya konulan güçlü bir ekonomiden geçtiğini söyledi.
AK Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı Avukat Mesut İskenderoğlu, seçim çalışmalarını sürdürüyor. Aday adaylığı sürecinin sonlanmasına kısa bir süre kalmasına rağmen temposunu yavaşlatmadan ziyaretlerini sürdüren İskenderoğlu, Trabzon Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası’nı ziyaret etti. İskenderoğlu oda yetkilileri Mustafa Alkan, Ahmet Demir ve Osman Pehlivan ile bir görüşme yaptı. Seçim çalışmaları hakkında bilgi veren İskenderoğlu, kendisine yapılan tavsiyeleri de not aldı. Vatandaşların ödemiş olduğu vergilerin yine vatandaşa hizmet olarak geri döndüğüne vurgu yapan İskenderoğlu, “Geçmişte adını tarihe altın harflerle yazdıran milletimiz bugün çok büyük işler yapmaktadır inşallah gelecekte de çok büyük işler yapacaktır. Ülkemizde pek çok yatırım yapılmakta ,bunların arkasında insanların kazandıkları paralardan ödedikleri vergiler vardır. Küreselleşen dünyada , insani değerleri , ekonomisi , teknolojik alt yapısı güçlü olan devletlerin geleceğe öncülük edebileceği açıktır. Bu açıdan , devletiyle özel sektörüyle güçlü bir ekonomiye sahip olmamız çok önemlidir” dedi.
Daha adil bir vergi sisteminin oluşması yolunun tarafların istişaresinden geçtiğini belirten Mesut İskenderoğlu, “Devletimiz insanların daha rahat ve huzur içinde vergilerini ödeyebilmesi için gerekli çalışmaları yapıyor. Elbette ki bu alanda sistemin daha adil bir hale gelmesi için neler yapılması gerektiği hakkında tarafların düşünceleri alınıp çözümler üretilmeli. ’Vergilendirilmiş kazanç kutsaldır’ sözü yalnız afişlerde kalmamalı akıllarda ve kalplerde de yer etmelidir” şeklinde konuştu.