Merkezi Trabzon’da olan ve Doğu Karadeniz Bölgesi’ne yayın yapan Karadenizin Sesi Gazetesi ismini değiştirdi. Karadeniz’de İlkhaber olarak yayın hayatına devam eden gazete, yeni logosu ve tasarımı ile okuyucularıyla buluştu.
Daha önce modern bir çalışma ortamı kazandırılan ve mezanpajı değiştirilerek önemli bir atılım yapan gazete ismini de değiştirerek markalaşma yolunda dev bir adım daha atmış oldu.
Mayıs 2015 tarihinden itibaren Karadeniz’de İlkhaber adıyla çıkmaya başlayan gazetenin imtiyaz sahibi Gökhan Saral, “Özgür, Güçlü, Tarafsız” ilkesi ile yola çıktıklarını belirterek, "Basın etik ahlak kurallarına uyarak, insanları bilgilendirme adına ilkeli bir bir yayın politikası ile hizmet sunmaya çalışıyoruz" dedi.
Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da bölge halkının sesi olacaklarını ifade eden Saral, "Bölgemizin ihtiyaçları ve sorunlarını her zaman dile getirip, gerekli hizmeti alması konusunda insanlara karşı olan sorumluluğumuzu yerine getirmek için ne gerekirse yapıyoruz. Özgür, güçlü ve tarafsız bir yayın anlayışı ile bundan önce olduğu gibi bundan sonra da görev ve sorumluluklarımızı yerine getireceğiz. Yeni bir mizanpajdan sonra yeni isim ve logomuzla halkımızın karşısındayız. Onların teveccühlerine karşılık verebilme adına sorumluluğumuzun bilinciyle hareket edeceğimizin sözünü veriyoruz" diye konuştu.