Medical Park Trabzon Hastanesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliği çerçevesinde Çocuk Şenliği ile bayramın coşku ve heyecanını, hastaneye taşıdı.
Medical Park Trabzon Hastanesi 23 Nisan günü coşkusunun minik hasta ve ziyaretçileriyle paylaştı. Medical Park Trabzon Hastanesi tarafından, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları nedeniyle hastanede yatan çocukların, hastalıklarını unutup bayramı hissetmeleri sağlandı.
Hastane Başhekimi Op. Dr. Ahmet Çubukçu, ziyaret ettiği her çocuğa özel hediye paketleri vererek bayramın coşkusunu ve heyecanını çocuk hasta ve ziyaretçiler ile paylaştı. Aynı zamanda çocuklarla beraber 23 Nisan pastası kesen Başhekim Op. Dr. Ahmet Çubukçu, "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle çocukların hem hastane hem hasta psikolojisinden uzaklaşmaları için kendilerini aile ortamında hissetmeleri için böyle bir etkinlik düzenledik. Çocuklarımız bizlerin geleceği ve bizler için çok önemlidir. Tüm Çocukların Ulusal egemenlik ve çocuk bayramı kutlu olsun" dedi.