Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, AK Parti Ortahisar İlçe Başkanlığı tarafından mahalle başkanları ile düzenlenen toplantıda 1. yaş süprizi ile karşılaştı.
AK Parti Ortahisar İlçe Başkanlığında düzenlenen toplantıya Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç’in yanı sıra AK Parti İl Başkanı Haydar Revi, AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Temel Altunbaş, AK Parti İlçe yönetimi ve AK Parti Mahalle başkanları katıldı.
Gerçekleştirilen toplantıda konuşma yapan Ahmet Metin Genç, geçtiğimiz hafta içerisinde 85 mahalle muhtarıyla 1 yılın değerlendirmesi yönünde bir toplantı gerçekleştirdiklerini hatırlatarak "Göreve geleli 1 yıl oldu. 04.04.2014 tarihinde göreve başladık. Bugün tam 1 yıl oldu. 52 haftada 85 mahallemizin 55’ini ziyaret ettik. Sorunları yerinde inceledik. Her hafta 1 mahallemizde olmaya gayret gösterdik. Bu mahalle ziyaretlerimize devam edeceğiz. Geçtiğimiz hafta içerisinde muhtarlarımızla 1 yılın değerlendirme toplantısını yaptık. Çok verimli bir toplantı oldu. Bugün de bu vesile ile sizlerle bir araya geldik. Bu makamlar gelip geçicidir. Önemli olan görev süresinin sonunda iyi anılabilmektir. Tek derdimiz, tek amacımız vatandaşımıza hizmeti getirebilmektir" dedi.
Düzenlenen toplantı sonunda AK Parti Ortahisar İlçe Başkanlığı tarafından, Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç’e göreve gelişinin 1.yılı münasebeti ile sürpriz bir kutlama gerçekleştirildi. Başkan Genç, üzerinde Ortahisar Belediyesi amblemi olan pastayı AK Parti İl Başkanı Haydar Revi ve Ortahisar İlçe Başkanı Temel Altunbaş ile beraber kesti.