AK Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı Salih Cora, Trabzon’un Karadeniz’e kıyısı olan tüm şehirlerin abisi konumuna geçmesi gerektiğini söyledi.
AK Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı Avukat Salih Cora, Trabzon’un hizmetin en kalitelisini hak ettiğini belirterek, “ Trabzon’umuz hizmetin en kalitelisini ve en güzelini hak ediyor. Trabzon yeniden en önde koşmalıdır. Trabzon’un mola vermeye dahi zamanının olmadığını düşünüyorum. Çok önemli projeler yaptık ve bundan sonra daha büyük projelere de imza atacağız. Geri kalma lüksümüz yok. Çünkü Trabzon sadece bölgesinde değil Karadeniz sahiline komşu ülkelerdeki bütün şehirlerin abisi konumuna ulaşmalı. Bu manada çok önemli proje ve düşüncelerimiz var. Trabzon’a hizmet etmek için bu yola girdik ve bunu da Trabzonlularla birlikte başaracağımıza inanıyorum” dedi.
Trabzon’un çehresini değiştirecek, ekonomik olarak büyük katkılar sağlayacak projelerin devam ettiğini ve bunlara yeni projelerin de ekleneceğini ifade eden Salih Cora, “Demiryolu projesinin gerçekleştirilmesi Trabzon’un ticari hayatına çok önemli bir katkı sunacaktır. Ayrıca havalimanına ikinci pistin kurulması ve Pelitli Kentsel Dönüşümü’yle daha modern bir Trabzon görünümü ortaya çıkacak. Akyazı Stadyumu’nun tamamlanmasıyla beraber Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nin Akyazı’ya taşınmasıyla havalimanında gerekli düzenlemelerin çok daha kolay gerçekleştirilebileceğine inanıyoruz. Trabzon bölgenin ve Türkiye’nin en önemli üniversitelerinden birine sahip. KTÜ’nün kendi bünyesinden 6 tane üniversite kuruldu ve fazlasıyla 2. üniversiteyi hak etmekteyiz. Bunun dışında artık Kanuni Bulvarı’nı bitiriyoruz. Güney Çevre Yolu da konuşulmaya başlandı ve bir an önce oranın imar planlarının ortaya konulup alt yapı çalışmalarına başlanılması gerektiğine inanıyoruz.Yeşil Yol Projesi’yle beraber de yayla turizmini öncelikli hale getireceğiz. Trabzon bölgenin önder şehri haline gelecek” şeklinde konuştu.