AK Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı Salih Cora, Trabzonlu Bürokratlar ve İş Adamları Gecesi’ne katılarak birlik ve beraberlik mesajları verdi.
İstanbul’da düzenlenen gecede konuşan Salih Cora ’’Gurbetteki vatandaşlarımız , gurbetteki işadamlarımız bizlerin gururudur. Onların bizlere, Trabzon’a olan özlemi kadar Trabzon’un da onlara özlemi bulunmaktadır. Bu anlamlı gecede sizlerle buluşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. İnşallah bu buluşmalarımızın sayısını arttırarak, ’Trabzon’a nasıl katkı sağlarız’ sorusuna hep birlikte cevap arayacağız’’ dedi.
“Sizler Trabzon’un bu büyük metropoldeki en büyük temsilcilerisiniz” diyerek sözlerine devam eden Cora, “Sizlerden Trabzon’u unutmamanızı ve imkanlarınız doğrultusunda Trabzon’a yatırım yapmanızı istiyoruz. Burada sizin başarılı olmanız demek Trabzon’un başarılı olması demektir. Bunun bilinci ile hareket ederek birbirimize olan desteğimizi en üst seviyeye çıkartmak hepimizin görevidir. Trabzon’un kalkınması, ilerlemesi için herkese görev düşmektedir. Birlik ve beraberlik anlayışı ile hareket ettiğimizde Trabzon gelişecek ve bunu da hiç bir şey engelleyemeyecektir” şeklinde konuştu.