AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Trabzon Milletvekili adayı Süleyman Soylu, “Önümüzdeki 4 yılda Türkiye’nin engelli dostu şehri sıralamasında Trabzon birinci olacak" dedi.
Soylu, Engelli haftası dolayısıyla engelli vatandaşlarla Trabzon’da bir otelde kahvaltıda bir araya geldi. Kahvaltıya engelli vatandaşların yanı sıra AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, milletvekil adayı Salih Cora, aday adayları Mazhar Yıldırımhan ve Erdem Sürmen katıldı.
Soylu, burada yaptığı konuşmada ise, AK Parti’nin engelliler konusunda zihniyet devrimi yaşattığını ve engeliler için atılan adımların daha başlangıç olduğu vurguladı.
AK Parti iktidarının bugüne kadar Trabzon’a çok büyük yatırımlar yaptığı belirten Soylu, "Trabzon’a her alanda büyük yatırımlar yapıldı. Bundan sonra da bu büyük yatırımlar devam edecek. 13 yılda 13.5 katrilyon yatırım yapıldı, 8,5 katrilyon yatırım ise devam ediyor. AK Parti nasıl 13 yılda bir başarı hikayesi, destan yazdıysa, önümüzdeki 4 yılda da bu başarı hikayesini hep birlikte yazacağız. Hiç bir endişeniz olmasın, bize güvenin önümüzdeki 4 yıl içerisinde sizi temin ederim ki, önümüzdeki 4 yılda Türkiye’nin engelli dostu şehri sıralamasında Trabzon birinci olacak, Trabzon’a ikincilik yakışmaz" dedi.
Engelli vatandaşların emrine amade olduklarını ifade eden Soylu, "Arzularınızı ve isteklerinizi, bize ileteceksiniz, karşılıklı istişare edeceğiz, Önümüzdeki günlerde projelerimizi açıklayacağız. Trabzonlu hemşerilerimiz ve sizlerde mutlu olacaksınız. Bu projelerin altında Sayın Cumhurbaşkanımızın ve Başbakanımızın imzaları var. Trabzon’da geleceğini inşa edeceğiz. Birlikte yol yürüyeceğiz. Sizleri dinlemek istiyorum ve talep ve isteklerinizi almak istiyorum. Vereceğiniz notlar ve mesajlar bize geleceğimiz 4 yılda rehberimiz olacak ve ışık tutacaktır. Sizlerle birlikte kahvaltı yapmaktan onur ve mutlu duydum" diye konuştu.
Soylu konuşması sonrasında engelli vatandaşlara mikrofonu vererek istek ve taleplerini aldı.