AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Trabzon Milletvekili adayı Süleyman Soylu, AK Parti Trabzon Gençlik Kolları’nın düzenlemiş olduğu geceye katıldı.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Trabzon Milletvekili adayı Süleyman Soylu, burada yaptığı konuşmada, “İster çatlasınlar, ister kıskansınlar artık Türkiye’de vesayetin borusu ötmüyor, milletin dediği oluyor. Ekonomi, demokrasi, öz güven ve altyapı yatırım açıklarını kapattık. İster çatlasınlar, ister kıskansınlar artık Türkiye’de vesayetin borusu ötmüyor, milletin dediği oluyor” dedi.
Kendi milliyetçiliklerinin Merkez Bankası’nda 130 milyar para bulundurmak olduğunu belirten Soylu, “Ne kadar uğraşırsanız, ne kadar tezgah yaparsanız yapın, nasıl bu millet 30 Mart’ta Cumhurbaşkanlığı seçiminde tezgahı başınıza geçirdi, bilin ki 7 Haziranda da aynısı olacak. Avucunu yalayacaksın Pensilvanya, avucunu. Kim ne söylerse söylesin, biz milli otomobilimizi de yapacağız, milli uçağımızı da yapacağız. Bu dünyanın en büyük 10 devletinden biri olacağız” ifadelerini kullandı.
Gençlik Şöleni’nde Soylu, gençlerle sohbet etti, bol bol selfie çektirdi. Soylu, daha sonra Trabzon’da yaşayan Gümüşhaneliler ile bir araya geldi.