Uşak’ın Banaz ilçesinin doğalgaz ile buluşmasını sağlayacak imzalar düzenlenen törenle atıldı.
Banaz’da yapılan imza törenine Uşak Valisi Seddar Yavuz, Uşak Milletvekili Mehmet Altay, Banaz Belediye Başkanı Zafer Arpacı, UDAŞ Genel Müdürü Emre Onur ve kalabalık bir davetli grubu katıldı.
Banaz’ın Doğalgaz Projesi ile ilgili bilgilerin verilmesinin ardından imza törenine geçilerek Banaz’a yılsonuna kadar temiz ve ucuz enerji olan doğalgazı getirecek imzalar atıldı.
Banaz’a doğalgaz gelmesi için büyük çaba gösteren Belediye Başkanı Zafer Arpacı yaptığı konuşmasında şunları söyledi; “Bugün burada İlçemizin son 62 yıldaki hayalinin gerçeğe dönüşmesine tanıklık ediyoruz. İlçemizin doğalgaz ile ısıtılmasındaki en önemli aşaması olan Protokol İmza Töreni aşamasına gelmiş bulunuyoruz. Yeşili ile nam salmış İlçemizin çevreyle dost enerji sistemleri ile ısıtılması geleceğimiz olan çocuklarımızın daha sağlıklı bir çevrede yetişmelerine imkan sağlayacaktır. Diğer yandan da çok daha ekonomik bir şekilde ısınma ihtiyacımızı karşılayacağız. Banaz’ımızı doğalgaz ile buluşturacak projemizi birlikte gerçekleştirecek olduğumuz Uşak Doğalgaz Anonim Şirketi Yönetim Kurulu ve değerli yöneticileri ile birlikte inşallah yıl sonuna kadar halkımızı temiz ve ucuz enerji ile buluşturacağız.” Dedi.
Törende konuşma yapan Uşak Milletvekili Mehmet Altay ise; “Banaz’a doğalgaz hayırlı olsun. 2015 yılsonunda inşallah Banaz’ın doğalgaza geçişini göreceğiz. Sadece Doğalgaz değil Banaz’ın ve Belediye Başkanımızın tüm projelerinin yanındayız. Hamamboğazı ile ilgili tüm işlemleri tamamladık. Önümüzdeki aylarda temelini atacağız. Banaz hak ettiği yere bizimle gelecek. Ben bunun sözünü veriyorum” dedi.