AK Parti Uşak İl Başkanı Basri Yıldırım, MHP, HDP ve CHP’nin kendi üyelerinin ve seçmeninin beklentilerine yanıt veremediğini belirterek, “AK Parti, sağ ve solu kucaklayan ve kimseyi ayrıştırmayan bir siyasi partidir. Buradan muhalefet partilerine oy veren seçmene sesleniyorum, gelin aklı selime, yani AK Parti’ye oy verin” dedi.
Partisinin yönetim kademelerinde görev alanların farklı dünya görüşlerine sahip olduğunu söyleyen AK Parti Uşak İl Başkanı Basri Yıldırım, muhalefet partilerine oy veren seçmenin kendi partilerinden umduklarını bulamadığını ifade etti. AK Parti’nin bir Türkiye partisi olduğunu ve hiçbir görüş ayrımı yapmadan çalıştığını anlatan Basri Yıldırım, “İçimizde çok farklı düşüncelere sahip arkadaşlarımız var ve bu yapı partimizin geneline yansımış durumda. Biz asla memleket, görüş ve inanç ayrımı yapmadan herkese kapımızı açıyoruz. Bu noktada muhalefetin ciddi eksikleri olduğunu görüyorum. Özellikle CHP, MHP ve HDP bırakın toplumu, kendi tabanlarına dahi hitap edemiyor. Sadece kuru ideolojiyle siyaset yapan muhalefet partilerine oy veren seçmenin de, bu durumdan bıktığını görüyoruz. Çünkü hiçbir muhalefet partisi, ilimizin ve ülkemizin yarınları için siyaset yapmıyor. Sadece ve sadece parti içindeki saltanatları için çalışan muhalefet partisi yöneticilerinin, ülke yönetmek gibi bir derlerinin de olmadığını net bir şekilde görüyoruz” dedi.
GELİN AKLI SELİME OY VERİN
AK Parti’nin yaptığı hizmetler ve ekonomide sağladığı istikrar ortamıyla 13 yıldır iktidarda olduğunu dile getiren Basri Yıldırım, “Seçim önü, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, halka uçuk vaatler vermeye devam ediyor. Diğer muhalefet partilerinin vaatlerini de zaman zaman gülerek izliyoruz. Biz AK Parti olarak güçlü bir muhalefet arzu ederdik. Dünyanın hiçbir ülkesinde bu kadar silik ve ne yaptığını bilmeyen bir muhalefet anlayışı göremezsiniz. Bu bağlamda, muhalefet partilerine oy veren seçmenden AK Parti’ye oy vermelerini istiyorum. Gelin, iç boş ve uygulanması imkansız projelerle halkın karşısına çıkan muhalefet partilerine değil; aklı selim politikaları hayata geçiren AK Parti’ye oy verin” ifadesini kullandı. Basri Yıldırım, 7 Haziran 2015 Pazar günü yapılacak gelen seçimlerin dostluk ve centilmenlik içinde geçmesini temenni ettiğini sözlerine ekledi.