Uşak’taki ilçe, mahalle ve köy ziyaretlerini sürdüren AK Partili Milletvekili Mehmet Altay’a teşkilat ve belediye başkanları ve daha önceki dönemlerde görev alan parti yöneticileri eşlik ediyor.
Mehmet Altay, “Bizler davasına gönül veren ve bu uğurda hangi görev verilirse yerine getirmek için çalışan bir anlayıştan geliyoruz. Büyük Türkiye davasının tek siyasi gücü olan AK Parti’de siyaset yapmak bir ayrılacaktır” diyor
AK Parti Uşak Milletvekili ve 25’inci dönem milletvekili adayı Mehmet Altay, 7 Haziran 2015 Pazar günü yapılacak olan seçim öncesi, teşkilatta bugün ve daha önceki dönemde görev alan isimlerle birlikte çalışmalarını sürdürüyor. Çalışmalarda AK Parti İl Başkanı Basri Yıldırım ve Belediye Başkanı Nurullah Cahan’ın yanı sıra, 25’inci dönem milletvekili aday adayları, daha önceki dönemde görev alan il ve ilçe başkanları, belediye ve il genel meclisi üyeleri de sık sık bulunuyor. Seçim çalışmalarını değerlendiren AK Parti Uşak Milletvekili Mehmet Altay, teşkilatta birlik ve bütünlüğün sağlandığını belirterek, “Partimiz şu anda Uşak’ın ve Türkiye’nin sorunlarını çözebilecek tek siyasi oluşumdur. Parti mensuplarımızın aile bilinci ve profesyonel bakış açıları, hizmetlerin sürdürülebilirliği için önem taşıyor. Güçlü ve büyük Uşak için birlik ve bütünlük içinde hareket etmeye devam edeceğiz” dedi.
Partisinin milletvekili adayları Eyüp Gökhan Özekin ve Hüseyin Keskin’in 7 Haziran günü elde edilecek zaferde büyük payları olacağını vurgulayan Mehmet Altay, şöyle söyledi: “Seçim çalışmalarımız tempolu bir şekilde sürüyor ve diğer aday kardeşlerim gösterdikleri özveri, bizi bir adım daha ileriye taşıyor. Her gün ilçe, köy ve ev ziyaretlerimize, bugünün ve daha önceki dönemin yöneticileri katkı sağlıyor. Belediye Başkanlarımız, İl ve İlçe Başkanlarımız, meclis üyelerimiz ve partimizin diğer kademelerinde göre yapan isimlerin bizleri yalnız bırakmamaları önemlidir. Bizler davasına gönül veren ve bu uğurda hangi görev verilirse yerine getirmek için çalışan bir anlayıştan geliyoruz. Büyük Türkiye davasının tek siyasi gücü olan AK Parti’de siyaset yapmak bir ayrılacaktır. Bu noktada partimizin başarılı olması için gayret gösteren bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Köy, mahalle ve ev ziyaretlerinin devam ettiğini sözlerine ekleyen Mehmet Altay, kentle ilgili bugüne kadar yapılan çalışmaları ve önümüzdeki dönem hayata geçirilecek projeleri halka anlatmaya devam edeceklerini kaydetti.