7 Haziran genel seçimleri öncesinde, partisinin seçim çalışmalarına destek veren AK Parti’li Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nde, yaklaşık 4 bin vatandaşla buluştu.
7 Haziran seçimlerinin ülke ve Uşak için büyük önem taşıdığını söyleyen Nurullah Cahan, “Bugün yoğun ve coşkulu bir kalabalık var. Buradaki vatandaşlarımız, 7 Haziran seçiminde sandıktan çıkacak damlalardan bir tanesi. Yerel seçimde bize destek olan Mehmet Akif Ersoy Mahallesi sakinleri, Pazar günü yapılacak genel seçimlerde de sürdürecek. Seçim günü sandığa gidelim ve yeni Türkiye için oylarımızı kullanalım. Sizlerden bir ricam var, kapı kapı dolaşarak, başka partilere oy veren kardeşlerimizden oy isteyelim. Paradan 6 sıfırı atan, duble yollar, yeni hastaneler ve havaalanlarıyla Türkiye’yi donatan AK Parti’ye hizmet için oy vermemiz lazım. Çocuklarımızın, bayanlarımızın, kendi ilimizin ve en önemlisi dünya mazlumlarının gelecekleri için yeniden AK Parti diyoruz” dedi. Sandık güvenliğine değinen Nurullah Cahan, “Müşahit ve bina sorumlularının yanı sıra milletimizin de sandığına sahip çıkması gerek. 3 milletvekilimiz var ve hepsi birbirinden değerli. Anayasa’yı değiştirecek 400 vekilin 3’ünü Uşak’tan göndereceğiz” ifadesini kullandı.
YOLLAR İÇİN YENİ EKİPMANLAR ALDIK
Uşak Belediyesi’nin yollarla ilgili geniş kapsamlı bir çalışma yapacağını kaydeden Nurullah Cahan, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’ndeki eksiklerin de önümüzdeki günlerde giderileceğini söyledi. Nurullah Cahan, şöyle konuştu: “Yeni asfaltlama makineleri alarak filomuzu güçlendik. Yol yapım çalışmalarımız başladı ve Mehmet Akif Ersoy’daki eksiklikleri gidereceğiz. Ayrıca mahalle halkımızın çok amaçlı kullanacağı konak, taziye evi ve düğün salonu inşa edeceğiz. Su hatlarıyla ilgili halkımızdan gelen talepler doğrultusunda gerekli talimatları verdim ve ekiplerimiz sıkıntı oluşturan noktalarda çalışma yapıyor.”
ÇOCUKLAR, BAŞKAN’DAN PARK İSTEDİ
Öte yandan miting öncesinde mahalle sakinleriyle sohbet eden Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan’ın yanına gelen çocuklar, oyun parkı ve futbol sahası istedi. Çocukların taleplerinin yerine getirileceğini kaydeden Nurullah Cahan, “Çocuklarımızın huzur ve güven içinde zaman geçirecekleri bir park yapacağız. Buraya yapacağımız park, geniş olacak ve yeşil alanlarıyla büyüklerimize de hizmet verecek. Mehmet Akif Ersoy Mahallesi sakinleri, Kemalöz ve Cumhuriyet Mahallesi’ne gitmek zorunda kalmayacak” şeklinde konuştu. Öte yandan Başkan Cahan, vatandaşla hatıra fotoğrafı çektirdi.