Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan’ın kentte ortak aklı inşa etmek adına ziyaretleri devam ediyor.
Başkan Cahan son olarak Tekstil Organize Sanayi Bölgesi’nde sanayiciler ile bir araya geldi. Uşak Belediyesi projelerinde ortak aklın ve geniş katılımın önemli olduğuna vurgu yapan Belediye Başkanı Nurullah Cahan, “Bu kapsamda her kesimle görüşmelerimiz devam ediyor. Siyaset gözetmeksizin bütün STK’lar ve vatandaşlarımız ile görüşmelerimiz sürüyor” dedi.
Sanayiciler ile yapılan görüşmelerden de olumlu izlenimler aldıklarını kaydeden Cahan, “Görevdeki yaklaşık bir yıl süre içinde projelerimizi vatandaşlarımıza anlatmak ve onların beklentisini görmek için yoğun mesai sarf ettik. Bu düşünceler ile çıktığımız yolda sanayicilerimizin fikirleri de bizler için son derece önemli oldu. Bugün de kentimizin istihdam yükünü kaldıran Tekstil Organize Sanayi Bölgesi’ne giderek değerli sanayicilerimizi dinledik. Ayrıca fabrikalarda çalışan işçilerimiz ile de bir araya geldik. Ziyaretler kentimiz adına son derece faydalı geçti” şeklinde konuştu.
Yapılan ziyaretlerin sanayiciler tarafından da olumlu karşılandığının altını çizen Cahan, onların da beklentilerini ve istedikleri projeleri öğrendiklerini anlattı. “Marka bir kent için ziyaretlerimize ara vermeden devam edeceğiz” diyen Başkan Cahan, “Hedefimiz marka kenti inşa etmek. Bu yolda sadece yaptık oldu mantığı ile yaklaşmak olmaz. Biz bütün vatandaşlarımızın fikirlerini önemseyen bir yapıda çalışmalara devam edeceğiz. Görevde olduğumuz süre içinde tüm fikirleri harmanlayarak kentimize kazanım olarak geri döndüreceğiz. Yaptığımız bütün ziyaretlerde ve vatandaş istişarelerinde edindiğimiz izlenimleri ise bu yıldan itibaren proje olarak geri döndüreceğiz” ifadesini kullandı.