AK Parti Uşak Milletvekili adayları Sivaslı’da esnaf ziyaretinde bulundu.
Ziyaretlerde vatandaşın taleplerini dinleyen AK Parti Uşak Milletvekili adayları, ilçede önümüzdeki dönemde yapılacak çalışmalarla ilgili bilgiler verdi. AK Parti Uşak İl Başkanı Basri Yıldırım, İl Kadın Kolları Başkanı İlknur Ertuğrul ve partililerin de eşlik ettiği ziyaretlerde önümüzdeki dönem ilçeye yapılacak yatırımlarla ilgili vatandaşa bilgi veren Milletvekili adayı Hüseyin Keskin, ilçenin acil ihtiyacı olan hastane, hükümet konağı ve TOKİ konutlarıyla ilgili çalışma yapacaklarını söyledi.
Sivaslı halkının sorunlarını ve taleplerini dinlediklerini dile getiren AK Parti Uşak Milletvekili adayı Hüseyin Keskin, Toplu Konut İdesi’nin (TOKİ) konut projelerine yönelik bir beklentinin bulunduğunu söyledi. Vatandaşın kira öder gibi ev sahibi olması için il merkezi ve bazı ilçelerde çeşitli projeler hayata geçiren TOKİ’nin Sivaslı’da da faaliyette bulunması için girişimlerde bulunacaklarını belirten Hüseyin Keskin, “TOKİ’nin Uşak için yaptığı çalışmaları yakından takip ediyoruz. 5 etaplık konut projesini kent merkezinde hayata geçiren TOKİ, kentsel dönüşümde önemli rol oynuyor ve önümüzdeki günlerde yeni Uşak’ta binaların yükseleceğini göreceğiz. TOKİ’nin ucuz ve vatandaşı sıkmadan ortaya koyduğu çalışmalara yönelik, Sivaslı halkında da talepler var. Sivaslı Kaymakamlığı’na vatandaşlarımızın taleplerinin bulunduğunu öğrendik. Talepleri toplayan Kaymakamlığın TOKİ ile irtibat kurması ve yatırımların ivedi bir şekilde hayata geçmesi için köprü olacağız. Allah’ın izni ve ilçemizde yeterli talebin toplanması ile TOKİ’nin temel attığına hep birlikte şahit olacağız” dedi.
SİVASLI’YA DEVLET HASTANESİ
Sivaslı’nın yeni bir devlet hastanesine ihtiyaç duyduğunu dile getiren Hüseyin Keskin, “Konuyla ilgili gerekli takibi yapacağız ve ilçe halkımızın daha elverişli ortamlarda sağlık hizmeti almasını sağlayacağız. Ayrıca yeni bir hükümet konağı ve anaokulu yatırımlarının önü açılacak. Halkın tarım ve madencilik sektörüyle ilgili isteklerini de dikkate aldık ve ilgili bakanlıklarla irtibata geçeceğiz” diye konuştu. Öte yandan Sivaslı’da gün boyu ziyaretlerde bulunan AK Parti Uşak Milletvekili adayları, vatandaşla istişare etmeye ve ihtiyaçları belirmeye göreve geldiklerinde devam edeceklerini bildirdi.