AK Parti Merkez İlçe Başkanı Turgay Eser, 7 Haziran seçimlerine ilişkin merkezdeki seçim çalışmaları hakkında basın açıklaması yaptı.
AK Parti’nin Uşak merkezde en aktif parti olarak seçim çalışmalarını sürdürdüğünü belirten AK Parti Merkez İlçe Başkanı Eser; “AK Parti Uşak merkezde en çok çalışan ve en aktif partidir. Teşkilatımızın sokak ve mahalle mitingleri binleri aşan kalabalıklarla ses getirirken, Mahallelerde yaptığımız mitingler hemşehrilerimizin AK Parti’ye teveccühünü ne kadar büyük olduğunu göstermektedir.” dedi.
Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Turgay Eser, alan çalışmalarında en aktif parti olarak 7 Haziran seçimlerine damga vurduklarını belirterek, vatandaşların da bunu gördüğünü söyledi.
İlçe Başkanı Eser ; "Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu’nun mitingi olsun, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın toplu açılış merasimi olsun milletimizin kendine hizmet edene verdiği değeri ve teveccühü göstermektedir. Kendine değer verene milletimiz de değer vermekte. Milletimiz devletin başında efendi değil hizmetkâr istiyor. Onun içinde oyunu efendilere değil hizmetkârı olan Ak Partiye verecek" dedi.
" MİLLETİN TA KENDİSİ İÇİN ÇALIŞIYORUZ"
Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Turgay Eser AK Partinin alışılagelmiş parti anlayışından farklı bir çizgisi olduğunu ve 13 yıl boyunca değişik vesilelerle bunu gösterdiğini söyledi Eser ; "Ak Parti Merkez teşkilatı olarak seçim sürecinde Uşak’ta en iyi çalışan partiyiz. AK Parti’nin kuruluş amacı olan halkın iradesini hakkın bir emaneti olarak görmeyi ve o düstur üzere siyaset yapmayı Uşak Merkez İlçe teşkilatı olarak kendimize rehber edindik. Uşak’taki bütün çalışmalarımızı bu doğrultuda şekillendirdik. Allah’a şükür gittiğimiz her mitingde milletimizden bize bu anlamda güzel geri dönüşler oldu. Esnaf ziyaretlerimizde, Organize Sanayi bölgelerimize yaptığımız ziyaretler de, Merkez köylerimizde, sokak ve mahalle mitinglerimizde hemşehrilerimizin Ak Partiye verdiği destek teşkilat olarak bizleri çok memnun etti" dedi.
"BİZLER DEVLET MİLLET İÇİN VARDIR ANLAYIŞIYLA HAREKET EDİYORUZ"
Milleti ve onun çıkarlarını rehber edinen ve onun iradesini kişiler üstü gören bir siyaseti temsil ettiklerini vurgulayan Eser; "Bizler devlet millet için vardır anlayışıyla hareket ediyoruz. Milletimiz bizim en mühim ve kutsal varlığımızdır. Bazıları gibi bidon kafalı, göbeğini kaşıyan adamlar demiyoruz. Bunlar cahil kime oy vereceğini bilmez, bu seçim onlara bırakılmamalı demiyoruz ve bu söylemlerin karşısında duruyoruz. Biz, milletimizin iradesinin hakim olması için savaş veriyoruz, vermeye de devam edeceğiz. Bu irade hangi yönde tecelli ederse de ona saygı duyuyoruz. Çok iyi hatırlıyorum yine bir genel seçim sonrası bir parti lideri, aldığı yenilginin de etkisiyle olacak,"Milletimiz kötü bir karar verdi, Türkiye’nin önünde karanlık günler var" diyordu. Milletin verdiği kararı adeta beğenmeyen zihniyet, Ak Parti’ye verilen oyları kastederek, milyonlarca kişiyi ülkeyi karanlığa taşımakla itham ediyordu. Bu şahsiyet ve onun gibiler şimdi aynı vatandaşlardan bağıra bağıra oy istiyor. Gelin bunu akıl ile izah edin" ifadelerini kullandı.
Milletin emanetin sahibinin kim olduğunu çok iyi bildiğini ve asla bir maceraya mahal vermeyeceği söyleyen Eser açıklamasını şu ifadelerle sonlandırdı; "Önümüzdeki seçim milletimizin iradesinin devamı için çok önemli. Gittiğimiz yerlerde karşılaştığımız konuştuğumuz hemşehrilerimizin çoğu bunun farkında zaten bizlere gösterdikleri teveccüh de bunun en önemli göstergesi. Artık davanın kişi veya kurum davası olmadığının, davanın bir sistem, varoluş, yenilenme davası olduğunu biliyor vatandaşlarımız çok şükür. Bunu da önümüzdeki seçimlerde gösterecekler inşallah. Kendi iradesini yine kendisi için çalışana emanet edecek. İstikrar, büyüme, bağımsızlık diyecek. Halka hizmeti hakka hizmet sayanı seçecek. Durmak yok yola devam diyecek."