AK Parti’nin 7 Haziran seçimleri öncesi, Uşak’ta yaptığı mahalle mitinglerine çılgın davulcu lakaplı Erkan Karagöz, 4 davulu aynı anda çalarak, coşkulu anlar yaşattı.
AK Parti Uşak İl Teşkilatı’nın 7 Haziran 2015 genel seçimleri öncesinde mahalle mitingleri devam ediyor. Her mahallede yapılan mitinglerde yaklaşık 3 bin kişinin bulunması dikkat çekti. Karaağaç, Işık ve Fatih Mahallelerinde halkla bir araya gelen AK Parti Uşak Milletvekili adayları Mehmet Altay, Eyüp Gökhan Özekin ve Hüseyin Keskin’e, çılgın davulcu lakaplı Erkan Karagöz destek verdi. AK Parti Uşak İl Başkanı Basri Yıldırım’ın okul arkadaşı Erkan Karagöz, yaptığı davullu danslarla vatandaşa keyifli anlar yaşattı. Erkan Karagöz, aynı anda dört davulu birden çalarak, mitinge gelenlerden alkış aldı. Erkan Karagöz ve ses sanatçısı Ufuk Çakır’la aynı dönemde ortaokula gittiğini söyleyen AK Parti İl Başkanı Basri Yıldırım, “Erkan kardeşimle sınıf arkadaşıydık ve bağımız asla kopmadı. Kendisi bugün neşesi ve enerjisiyle bize güç kattı. İnşallah, 7 Haziran günü aynı coşkuyla sandığa gideceğiz ve ülkemizde yakalanan istikrar ortamının devamı için yine birinci çıkacağız” dedi.
ALTAY: “AK PARTİ VARSA GÜVEN VAR”
AK Parti Uşak Milletvekili ve adayı Mehmet Altay, partisinin il ve ülke bazında istikrar ortamını sağladığını belirterek, “2002’de göreve geldik, ilk önce dağınık ve umut vermeyen ekonomiden başladık. Reform niteliğindeki yeniliklerle belirsizlik içindeki ülke ekonomisini, ayakları yere basan ve insanların yarını gördüğü bir hale getirdik. İnsanlarımızın ekonomik değerleri heba olmadı ve birikime dönüştü. Tüm bunlar AK Parti’nin sağladığı istikrar ve güven ortamıyla oluştu. AK Parti varsa güven var, istikrar var” dedi. Öte yandan Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan ve AK Parti Uşak Milletvekili adayları Eyüp Gökhan Özekin ve Hüseyin Keskin de mahalle mitinglerinde halka hitaben birer konuşma yaptılar.