23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında, Uşak Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uzm. Dr. Yalçın Atlı, beraberindeki heyet Uşak Devlet Hastanesi Çocuk Servisinde tedavi gören hasta çocukları ve hastane bünyesinde hizmet veren kreşi ziyaret ederek bayramlarını kutladılar.
Uşak Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uzm. Dr. Yalçın Atlı; “Hastanemizin çocuk servisinde tedavileri için yatmakta olan çocuklarımızın 23 Nisan Bayramlarını kutladık. Onları ziyaret ederek ‘geçmiş olsun’ dileğinde bulunarak bir nebze olsun gönüllerini almaya çalıştık. Bu çocuklarımızı kendi bayramlarını kutlamaktan mahrum olmalarını istemediklerini, tedavileri bitmeyen çocukların eğlenceye katılamadıkları için her birini tek tek ziyaret edip çeşitli hediyeler vererek onlarla birlikte olarak tedavilerine moral desteği sağlamak istedik. Umarım çocuklarımızı mutlu edebilmişizdir. Bu vesileyle, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlarım” dedi.
Hastanede tedavi gören Dursun Karakuzu isimli hasta çocuğun yazdığı şiir ise ziyarete gelen heyete keyifli anlar yaşattı. Şiirde nasıl hasta olduğunu ve hastanede geçen günlerini özetleyen küçük hasta, biran önce hastaneden çıkmak için duygularını dile getirdiği şiiri kendisine ziyarete gelen Uşak Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uzm. Dr. Yalçın Atlı’ya hediye etti.
Uşak Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği heyeti çocuklara çeşitli hediyeler vererek ve hatıra fotoğrafı çektirerek ziyareti sonlandırdılar.