Uşak’ta 25. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için oy kullanma işlemi tüm Türkiye’de olduğu gibi sabah 08:00’de başladı. Uşak protokolü ve milletvekili adayları oylarını kullandı.
Uşak’ta Vali Seddar Yavuz, eşi Selda Yavuz ve kızı Büşra Yavuz ile birlikte Mehmetçik İlköğretim Okulunda 1085 numaralı sandıkta oylarını kullandı. Genel Seçimlerin Türkiye için hayırlı olmasını dileyen Vali Yavuz, vatandaşların huzur içerisinde oy kullanması için gerekli tüm güvenlik tedbirlerinin alındığını, yaşlı ve engelli vatandaşların sandığa rahatlıkla gidebilmelerini için talepleri halinde 112 servisinin görev yaptığını söyledi.
Eski Merkez Bankası Başkanı, MHP Uşak milletvekili adayı Durmuş Yılmaz, Mehmetçik İlkokulu’nda oyunu kullandı. Yılmaz, oy kullanmaya MHP Uşak İl Başkanı Ali Kurt ve beraberindeki partililerle geldi. Vatandaşlarla selamlaştıktan sonra oy kullanacağı 1093 numaralı sandığa giden Yılmaz, oyunu kullandıktan sonra basın mensuplarına yaptığı açıklamada seçimlerin Türkiye ve bölge ülkelerine hayırlı olmasını diledi.
Uşak Ak Parti 1. Sıra milletvekili adayı Mehmet Altay’da oyunu Mehmetçik İlkokulu’nda kullandı. Ak Parti 2. Sıra milletvekili adayı ve Ak Parti İl Başkanı Basri Karun Koleji’nde oylarını kullandılar. Belediye Başkanı Nurullah Cahan oyunu Dülgeroğlu İlköğretim Okulunda kullandı. MHP Uşak İl Başkanı Ali Kurt ise partiler eşliğinde Eşe Halil Erdoğdu İlkokulunda oyunu kullandı.
Uşak genelinde seçim süreci boyunca şu ana kadar önemli bir asayiş olay yaşanmazken, oy kullanma işlemleri saat 17:00’de sona erecek.