Uşak merkezde akşam saatlerinde 20 dakika etkili olan sağanak yağış sebebiyle birçok evin bodrum katlarını su basarken, su biriken yollarda araçlar mahsur kaldı.
Uşak kent merkezinde akşam saat 21.00 sularında aniden bastıran sağanak yağış sebebiyle birçok ev ve iş yerini su basarken, logarların tıkanması sonucu yollarda oluşan su birikintilerinden dolayı araçlar yolda kaldı. Kentin belirli semtlerinde her sağanak yağışta benzer manzaralar yaşanırken, belediye ekipleri vatandaşlardan gelen ihbarlara yetişmeye çalıştılar. Ekiplerin yetişemediği yerlerde mağdur olan vatandaşlar kendi imkanları ile su basan ev ve iş yerlerinde su tahliyesini kendileri yaparak, yetkililerin acilen sıkıntılı bölgelerde gerekli çalışmaları yapmalarını istediler.
Öte yandan Uşak - Ulubey karayolunun Halk Konutları mevkiinde ise yağıştan biriken su nedeniyle trafik akışı bir süreliğine trafik ekipleri tarafından durduruldu. Belediye ekiplerinin suyu tahliye etmesinin ardından trafik akışı normale döndü. Kent merkezindeki caddelerde ise tıkanan logarlar suyu tahliye edemeyince caddeler su altında kaldı. Yükselen su birikintilerinde ilerlemeye çalışan birçok araç yolda mahsur kaldı. Yaklaşık 20 dakika etkili olan yağmurun ardından kentte hayat normale döndü.