Van’ın Erciş ilçesinde bilek güreşi antrenör ve sporcuları ilçe Kaymakamı Mehmet Şirin Yaşar’a nezaket ziyaretinde bulundular.
Erciş Bilek Güreşi Takımı Antrenörü İzzet Şevketoğlu ile sporcular, Kaymakam Mehmet Şirin Yaşar’ı makamında ziyaret etti. Takım olarak 31 Mart - 03 Nisan 2015 tarihleri arasında, Antalya Kemer’de yapılacak olan Türkiye Bilek Güreşi Şampiyonası’na katılacaklarını belirten sporcular, ilçede ilk kez bir bilek güreşi turnuvasına katılacaklarını belirterek, şampiyona öncesinde Kaymakam Yaşar’ı ziyaret edip desteklerinden ötürü teşekkürlerini ettiler.
Sporcuları makamında kabul eden Kaymakam Yaşar ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Gençlerin boş vakitlerini sporla değerlendirmelerin son derece faydalı olduğunu belirten Kaymakam Yaşar, “İlçemizdeki gençlerin boş vakitlerini değerlendirmeleri amacıyla, Kaymakamlık olarak elimizden geldiğince destek olmaya çalışıyoruz. Özellikle, açılan kurslarda gençler spor yaparak hem yeteneklerini geliştiriyor, hem de boş vakitlerini daha faydalı şeylerle değerlendiriyor. 29 Mart 2015’te Adana’da başlayacak olan Türkiye Muay Thai Şampiyonası’na ilçemizden 7 sporcu katılacak. 31 Mart 2015 tarihinde Antalya Kemer’de yapılacak olan Türkiye Bilek Güreşi Şampiyonası’na da 8 sporcumuzu göndereceğiz. Her iki takımımızın da ilçemizi en iyi şekilde temsil edeceğine inanıyor, şimdiden takımlarımıza başarılar diliyorum” dedi.
Sporcular da, şampiyonada Erciş’i en iyi şekilde temsil edeceklerini, başarılı sonuçlarla ilçeye döneceklerini belirttiler.