Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Van Milletvekili adayı Gültekin Çavuşoğlu, beraberindekiler ile birlikte Ulupamirde düzenlenen sünnet şöleninde 7 Kırgız çocuğun kirvesi oldu.
Yaklaşık 2 aydan buyana seçim çalışmaları kapsamında yoğun bir çalışma yürüten MHP Van Milletvekili adayı Gültekin Çavuşoğlu, bu yoğun temponun arasında sünnet şölenlerine de katılmayı ihmal etmiyor
MHP Van Milletvekili adayı Gültekin Çavuşoğlu, Erciş ilçenide bağlı Ulupamir mahallesinde düzenlenen sünnet şölenine katıldı. Ulupamir halkı tarafından yoğun ilgi ve sevgiyle köyün girdinde karşılanan Çavuşoğlu beraberindeki heyet ile birlikte sünnet olacak çocuklarla bir araya geldi. Şölende 7 Kırgız çocuğun kirveliğini yapan Çavuşoğlu, sünnet şöleninden sonra köy okuluna ziyaretlerde bulundu. Okul öğrencilerinin hazırlamış olduğu gösterileri izledi. Ulupamir halkı tarafından onuruna "Kök Börü" oyunu sergilendi. Daha sonra Ulupamir halkı ile bir araya gelen Çavuşoğlu, burada köy halkının sorunlarını dinleyerek. Ardından beraberindeki heyet ile birlikte köydeki hasta vatandaşlara hasta ziyaretinde bulundu.