Ayhan Şahenk Eğitim Uygulama ve İş Uygulama Merkezi ile Pembe Dünyalar Bayan Kuaförü tarafından, otistik ve orta ağır düzeyde engeli öğrenciler traş edildi.
Ayhan Şahenk Eğitim Uygulama ve İş Uygulama Merkezi ile Pembe Dünyalar Bayan Kuaförü tarafından, otistik ve orta ağır düzeyde engeli öğrencileri traş etmek için el ele vererek güzel bir sosyal sorumluluk projesine imza atılar. Merkezdeki 30 engelli öğrencinin traş edildiği ve bu proje kapsamında hayli çaba sarf ettiklerini ifade eden özel eğitim öğretmeni Hicran Sevinç, “Bu projede yer aldığım için çok mutluyum. Öğrencilerime ve ailelerine bu şekilde destekte bulunmak beni ayrıca mutlu ediyor. Amacımız bunu yaparak farkındalık yapmak ve daha çok bu gibi etkinliklerin yapılması için bir nebzede olsa öncülük etmektir” dedi.
Pembe Dünyalar Bayan Kuaförü sahibi Faruk Ergin ise, “Bizim için bu çok önemli bir sorumluluk. Sadece bizim için değil hepimiz için önemli bir sorumluluktur. Bu kapsamda küçükte olsa bir payım varsa bu beni gerçekten çok sevindirir. Biz tüm insanlar için önemli bir görev. Bunun için herkes elini taşın altına bırakmalı. Bunun için bu projede yer aldık. Ben ve arkadaşlarım olarak burada yer aldığımız için mutluyuz” dedi.