Van’ın Erciş İlçe Emniyet Müdürü Murad Hoş, beraberindeki polislerle Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 170. yıldönümü nedeniyle İlçe Kaymakamı Mehmet Şirin Yaşar’a nezaket ziyaretinde bulundular.
İlçe Emniyet Müdürlüğü personelini makamında kabul eden Kaymakam Yaşar, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti. Vatandaşların huzur ve güven içinde yaşaması için emniyet teşkilatının önemli işler icra ettiğini belirten Kaymakam Yaşar, “Millet olarak huzur içinde yaşıyor, ailemiz ve yakınlarımızla güven içinde vakit geçirebiliyorsak bunun baş mimarları hiç şüphesiz polislerimiz ve emniyet teşkilatımızdır. Ülkemizde şer güçlerin emellerine ulaşmasındaki en büyük engel olan, vatan topraklarında asayişin sağlanması için gecesini gündüzüne katarak çalışan fedakar polislerimize ve emniyet teşkilatımıza, teşekkürü bir borç bilirim. Canımızı, malımızı, namusumuzu emanet ettiğimiz polis teşkilatının 170. kuruluş yıldönümünü kutlar, bütün emniyet personelimizin çalışmalarında başarılar dilerim” dedi.
Erciş İlçe Emniyet Müdürü Murad Hoş ise, teşkilatın 170. kuruluş yıldönümü ve Polis Haftası kutlamaları kapsamında Kaymakam Mehmet Şirin Yaşar’ı ziyaret edip çiçek takdim ettiklerini söyledi. İlçe Emniyet Müdürlüğü personelinin ziyaretine Erciş İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı İlyas Uysal da eşlik etti.