Saadet Partisi Van milletvekili adayları, seçim çalışmalarını mahalle ziyaretleriyle sürdürmeye devam ediyor.
Tuşba ilçesine bağlı Göllü, Yeşilsu ve Dağönü mahallelerine çıkartma yapan Saadet Partisi milletvekili adayları Özay İlhan, Uğur Çiçekel ve Fatih Ebinç, halkla bir araya geldi. Göllü Mahallesi meydanında toplanan vatandaşlara hitap eden Özay İlhan, ’’Biz sadece boş sözlerle gelmiyoruz, projelerimizle geliyoruz. Bize yetki verip iktidar ettiğiniz takdirde Türkiye Tarım ve Hayvancılık Kurumu’nu kuracağız . GDO’lu ürün imalatı ve ithalatını sıkı bir denetim altına alınacaktır. Helal gıda üretimi desteklenecek ve gerekli yasal düzenlemeler yapılacak, tüm tedbirleri de alacağız. Bu projelerimize destek verdiğinizi biliyoruz, inşallah bu desteğiniz 7 Haziran’da ete kemiğe bürünür ve Saadet Partisi’ni iktidara taşırız’’ dedi.
Saadet Partisi Milletvekili Adayı Fatih Ebinç ise, ’’İnsan odaklı projeler üreteceğiz ve insanımızı ırkçı emperyalizmin planlarına alet etmeyeceğiz. Ortadoğu’da var olan bu kan gölünü temizlemek için hak ve adalet temelli bir dünya kurmak için geliyoruz’’ ifadelerini kullandı.
Göllü Mahallesi ziyaretini bitiren Saadet Partisi heyeti, daha sonra Yeşilsu ve Dağönü mahallelerinde de destek istediler.