Iğdır’da düzenlenen Yıldızlar Futbol Bölge Birinciliği Yarışması’nda dereceyle dönen Van Fevzi Geyik Ortaokulu Futbol Takımı, kar kış demeden Türkiye yarı finalleri için hazırlıklarını sürdürüyor.
İpekyolu ilçesindeki Fevzi Geyik Ortaokulu’nun futbol takımı, Konya’da yapılacak olan yarı final için Arena Halı Saha’da idmanlarına devam ediyor. Beden Eğitimi Öğretmeni Mahmut Kipici sorumluluğundaki futbol takımı, yakaladığı başarılı grafiğini bu sene de sürdürmek istiyor. İHA muhabirine açıklamalarda bulunan Mahmut Kipici, Vanlı olmamasına rağmen 8 yılı aşkındır aynı okulda görev yaptığını ve çok sayıda başarı elde ettiğini dile getirdi. Kipici, “Futbol turnuvalarında 8 yıl Van küçükler il birinciliği, 4 yıl yıldızlar il birinciliği, 2 yıl kız futbol il birinciliği, 2 kızlar Türkiye üçüncülüğü, 8 yıl küçükler futbol finallerine katılım, Türkiye altıncılığı elde ettik. Açtığımız kurslarından 126 kişi beden eğitimi öğretmeni oldu. Görev aşkından yıllardır Van’dayım ve ayrılmayı düşünmüyorum. Öğrencilerimle çok güzel vakit geçiriyorum. Van halkı çok ilgi gösteriyor. İl birinciliğinin ardından hiç gol yemeden bölge birinciliği elde ettik. Zor şartlar altında öğrencilerimi eğitiyorum ve şimdi Konya’da yapılacak olan Türkiye yarı finalleri turnuvasında hem bölgeyi hem de Van’ımızı temsil edeceğiz. Kar kış demeden çalışmalarımıza devam ediyoruz. Allah’ın izniyle çocuklarımızın azimli çalışmaları bize Türkiye birinciliği getirecektir. Van Valiliği, İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz, Okul Aile Birliği Başkanı Bilal Elış ve okul müdürümüz Harun Yeşilova, Arena Halı Saha sponsorluğu ve yıllardır bizi yalnız bırakmayan İhlas Haber Ajansı (İHA) Van Bölge Müdürümüz Şükrü Akyüz ve çalışma arkadaşlarına desteklerinden dolayı şükranlarımı sunarım” dedi
Kipici, maddi durumu iyi olmayan öğrencilerin başarılarının göz ardı edildiğini ve kimsenin el uzatmadığını da sözlerine ekledi.