AK Parti Yozgat Milletvekili ve 25’nci dönem Milletvekili Adayı Yusuf Başer, Yozgat’ta hizmet çıtasını daha yükseklere taşımak için AK Parti bayrağının dalgalanmasını sağlamak için AK Parti’den aday olduğunu söyledi.
AK Parti tarafından Yozgat Milletvekili adayı olarak görevlendirilmekten büyük onur duyduğunu belirten Milletvekili Başer, “Milletimize ve Yozgat’ımıza hizmet yolunda bütün adaylarımızla ve teşkilatımızla AK Parti ailesi olarak gece gündüz demeden çalışacağız. Milletimiz destek verir, teveccüh gösterirse Yozgat’ımızı tekrar temsil edeceğiz. Başbakanımız ve Genel Başkanımız Ahmet Davutoğlu, Kurucu Genel Başkanımız Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ifade ettikleri gibi 2023, 2053 ve 2071 hedeflerinde Yeni Türkiye’nin inşası için ve davamız için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.
Yozgat’a hizmetin kendileri için ana vazife olduğunu dile getiren Milletvekili Başer, “ Yozgat’ta milletvekilliği yapmanın halkın bir kardeşi, evladı, arkadaşı olmak anlamına geldiğini çok iyi biliyorum. Bizler siyaseti erdem ve ahlak üzerine bina ederek yapan insanlarız. Bizler siyaseti mazlumun yanında zalimin karşısında durarak yapıyoruz. Bizler siyaseti Hakkı üstün tutan bir anlayış ile yapıyoruz. Bizler siyaseti Yozgat halkına hizmet etmeyi şeref kabul eden bir anlayış ile yapıyoruz ve bizler siyaseti AK davamızın AK gönüllerimizin misyonu ve vizyonu ile yaptık bundan sonrada yapacağız. Önemli olan hizmettir, eser bırakmaktır, bu milletin duasını almaktır. Biz bunlara talibiz. İnşallah bundan sonra dava arkadaşlarımızla birlikte insanların önüne çıkacağız, nasıl hizmet edeceğimizi anlatacağız, sonra da onlardan gelen destekle de inşallah bu hizmetlere artırarak devam edeceğiz. Yozgat her zaman hizmete oy vermiştir, 2015 Haziran seçimlerinde de yine hizmete oy vereceğine inanıyorum. Partimizin sancaktarlığını yaptığı bu kutlu yürüyüşte daha çok çalışacağız. Biz Allah’a iman etmiş ve ondan hayır dileyen kulları olarak şehrimiz ve ülkemiz için listenin hayırlı olacağına yürekten inanıyoruz” diye konuştu.
Desteklerinden dolayı Yozgat halkına teşekkür eden Milletvekili Başer, “24.Dönem Milletvekilliği yaptığı süre içerisinde ve 25.Dönem Milletvekili aday adaylığı başvurumuzdan bugüne kadar, bana her türlü desteği veren tüm teşkilat mensubu kardeşlerime, tüm dost ve arkadaşlarıma, STK başkan ve yöneticilerine, tüm Yozgat halkımıza, bize bu imkanı veren parti büyüklerimize ve değerli basın mensubu arkadaşlarımıza şahsım adına bir kez daha teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum” ifadelerini kullandı.