AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, İl Müftüsü Ahmet Poçanoğlu ile birlikte Diyanet Eğitim Merkezi İnşaatında incelemelerde bulundu.
AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, Yozgat Diyanet Eğitim Merkezi İnşaatında incelemelerde bulunarak yapılan çalışmalar hakkında İl Müftüsü Poçanoğlu’ndan bilgi aldı. Milletvekili Başer, Diyanet Eğitim Merkezi’nin Yozgat için önemli bir eğitim merkezi olacağını belirterek, “Bahçeşehir Mahallemizde inşaatı başlayan Diyanet Eğitim Merkezi 38 bin metrekarelik alanda kurulacak. Bünyesinde otel, derslikler, kütüphane, konferans salonu ve lojmanları ile önemli bir yatırımdır. Eğitim merkezi bölgenin en büyük ve en modern merkezlerinden biri olacak ve 300 kişi aynı anda eğitim görebilecek. Bu da Yozgat’ın sosyal, kültürel ve ekonomisine büyük katkı sağlayacaktır” dedi.
Diyanet Eğitim Merkezi inşaatının çok hızlı bir şekilde ilerlediğini ifade eden Milletvekili Başer, “Bina normalde 720 günde tamamlanacak. Ödenek konusunda bir sıkıntı bulunmamakta dolayısıyla, inşaat müteahhit firmanın hızlı bir çalışmaya girmesiyle gününden önce teslim edilecektir” diye konuştu.
AK Parti iktidarı ile Yozgat’ın hizmet almaya başladığını ve bundan sonrada almaya devam edeceğini vurgulayan Milletvekili Başer, “Şehir hastanemiz yoğun bir şekilde çalışmaları, imam hatip lisesi, hızlı tren, yollar devam ediyor. Bundan sonra da hizmetlerimiz devam edecek. AK Parti hizmetin adıdır” şeklinde konuştu.