AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, inşaatı süren Yozgat Araştırma ve Uygulama Hastanesi inşaatında incelemelerde bulundu.
AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, kamu özel ortaklığı ile Yozgat’ta inşaatı süren Araştırma ve Uygulama Hastanesinde incelemelerde bulunarak Proje Müdürü Mustafa Tibukoğlu’ndan çalışmalar hakkında bilgi aldı. AK Parti Yozgat Milletvekili Başer, AK Parti’nin temel felsefesinin insanı yaşat ki devlet yaşasın olduğunu belirterek, “Allah’a hamd olsun o noktada Türkiye’de kamu özel hastanelerinde Yozgat Araştırma ve Uygulama Hastanesi bir ilk olacak. Hastanemiz tamamlandığı zaman dünya ile rekabet edebilecek bir konumda olacak. Bozok Tıp Fakültesi Hastanesi ile birlikte burası da tamamlandığı zaman Yozgat sağlık merkezi olacaktır. Hastanemiz tamamlandığında Yozgat’ta yaşayanlarla beraber çevre il ve ilçelerde yaşayan insanlara da sağlık hizmeti sunacak. Hastanemiz inşallah 2016 yılının sonunda tamamlanıp 2017’nin ilk aylarına hizmete açılacak” dedi.
Rönesans Holding Yozgat Araştırma ve Uygulama Hastanesi Proje Müdürü Mustafa Tibukoğlu, hastane inşaatının hızla yükselmeye başladığını belirterek,”Hava şartlardından dolayı biraz yavaş ilerledi. Ancak bundan sonra hızlı bir şekilde devam edecek. Şu anda hastane inşaatında 300 kişi çalışıyor. Bir ay gibi bir zaman içerisinde çalışan sayımızı 500 kişiye çıkarmayı hedefliyoruz. İnşallah söz verdiğimiz gibi hastane inşaatının kabasını 2015 yılında tamamlayacağız. 2016 yılında inşaatın çoğunluğunu bitirip 2017 yılının ilk çeyreğinde de hastane hasta kubulüne başlayacak. Şu anda hiç bir aksaklığımız yok” diye konuştu.