7 Haziran seçim çalışmaları kapsamında Yozgat’ın Sorgun ilçesine gelen eski Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, AK Parti Sorgun Seçim Bürosu’nun açılışına katıldı. Seçim otobüsü üzerinde vatandaşlara seslenen Bekir Bozdağ, burada yaptığı konuşmada muhalefet partilerinin birçok vaatlerle vatandaşları kandırmaya çalıştıklarını söyledi.
7 Haziran Genel Seçimlerinin Türkiye için önemli bir kavşak ve dönüşüm noktası olduğunu söyleyen Bekir Bozdağ, bu kavşağı Türkiye’nin geçmesi durumunda önünde 4 kocaman yıl olduğunu, bu dört yılın kesintisiz, fasılasız, istikrarlı bir şekilde tamamlanacağını belirterek şunları söyledi: “Hizmet ve güvenle bu dört yıl içinde Türkiye çok şey kazanacaktır. Bundan yana benim hiç mi hiç şüphem yok. Onun için herkes bir araya gelmiş. Türkiye’nin istikrarından rahatsız olanlar, iyi yönetiminden rahatsız olanlar, AK Parti bu dört yıl daha yola devam ederse 2019 yılında yapılacak olan seçimlerde bu millet bunları yeniden seçer düşüncesiyle, yol kesme gayreti içerisindedir. Bu çabanın içerisindedir. Bu seçimlerin bir çok özelliği vardır. Bunlardan bir tanesi siyasi partilerin seçim beyannameleridir. Siyasi partiler bu beyannamelerde bir çok vaatlerde bulunmuşlar, palavra sınırlarını aşmışlardı.”
Bozdağ, muhalefet partilerinin bu palavraların hiç birini yerine getiremeyeceğini, onların iktidara gelmesi durumunda yaptıkları hastanelerin elektriklerini bile yakamayacaklarını, duble yolları tamir bile edemeyeceklerini ifade etti.Konuşmaların ardından AK Parti Sorgun Seçim Bürosu’nun açılışı gerçekleştirildi.