Yozgat Ticaret ve Sanayi Odası tarafından düzenlenen Tarım, Hayvancılık ve Teknoloji Fuarı yoğun ilgi görürken kurumlarda yaptıkları çalışmalarla ilgili çiftçileri bilgilendiriyor.
Yozgat Tarım ve Hayvancılık ve Teknoloji Fuarına katılarak stant açan Yozgat Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK), fuarı ziyarete gelen çiftçileri verilen destekler konusunda bilgilendiriyor. TKDK Yozgat İl Koordinatörü Selim Türker, TKDK’nın sürekli çiftçilerle, üreticilerle iç içe olduğunu belirterek, “TSO tarafından açılan Yozgat Tarım ve Hayvancılık Fuarına katılarak stant açtık. Fuarı ziyarete çok sayıda vatandaşımız geliyor. Biz de fuara gelen vatandaşlarımızı TKDK hakkında ve yaptığı yatırımlar ile verdiği destekler konusunda bilgilendiriyoruz. Vatandaşımız memnun kalıyor, kurumumuzu tanımayanlar tanımış oluyor” dedi.
TKDK’nın verdiği destekler hakkında bilgi alan çiftçilerden Ahmet Şahin, “Fuarı gezdik, yeni tarım alet ve ekipmanlarını inceledik. Bunun yanında TKDK standında görevlilerden ve İl Koordinatörü Selim Türker’den bilgi aldık. Bizim için çok iyi oldu. Önümüzde ilk çıkılacak proje çağrısında proje hazırlamak istiyorum” diye konuştu.