AK Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun, Türkiye Taş Kömürleri Kurumu (TTK) için Başbakan Ahmet Davutoğlu’na işçi talebinde bulunduklarının müjdesini verdi.
AK Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Zonguldak’ın önemli kurumlarından olan TTK için işçi talebinde bulunduklarını ifade eden Zeki Tosun, “Sayın Başbakanımızdan TTK için işçi talebimiz oldu. Bunu da not olarak kendisine verdik. İnşallah günü geldiği zaman, Zonguldak halkına müjde olarak bunu verecektir. TTK demek Zonguldak demektir. Biz TTK için ne gerekiyorsa AK Parti teşkilatları olarak bunları yapmak için canı gönülden çalışıyoruz” dedi.
“ENERJİ BAKANIMIZ İLE İKİ TELEFON GÖNÜŞMESİ YAPTIK”
TTK’ya en büyük yatırımın AK Parti döneminde yapıldığının altını çizen Zeki Tosun, “Yapılmaya da devam edecek. Eski bir haberden yola çıkarak bazı şeyler söylendi ama hiç biri doğru değil. İşçilerin, işverenlerin mağduriyetlerini gidermek için ne gerekiyorsa yapacağız. En son Enerji Bakanımız ile iki telefon görüşmemiz oldu. Cuma günü Başbakanımızın Bartın mitinginde kendisine ufak bir sunum yaptık. Kendisi 19’un da Zonguldak’a geldiğinde çok net bilgiler bize söyleyecektir” diye konuştu.
“HEDEFİMİZ EN AZ 4 MİLLETVEKİLİ”
7 Haziran için hedeflerini açıklayan AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun, “Biz yola çıkarken, bir önceki seçimin üzerinde oy alacağımızı söyledik. En az 4 vekil dedik ve çalışmalarımıza devam ediyoruz” ifadelerini kullandı.