AK Parti Zonguldak Milletvekili adayı Akın Kaymak, seçim çalışmaları kapsamında Kozlu ilçesinde esnaflarını ve dernekleri, Kozlu İlçe Başkanı Ahmet Özdemir, Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin ve ilçe teşkilatı üyeleri eşliğinde ziyaretlerine devam etti.
Hız kesmeden yoğun bir seçim çalışması yürüten Kaymak, mahalle ve ev ziyaretlerinin ardından esnaf turlarına devam ediyor. İlçedeki esnafları ziyaret ederek bol kazanç dileklerinde bulunan Kaymak, geziler sırasında karşılaştığı vatandaşlarla da sohbet ederek AK Parti’ye destek istedi.
7 Haziran genel seçimlerini çok önemsediklerini dile getiren Kaymak, “Esnafımız, alın teri ve dürüstlükle kazancını sağlıyor. Ekonomik istikrarın devamı açısından AK Parti’nin iktidarda kalması önemli. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada esnafımızın yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.
Bu süreçte sıkmadık el, çalmadık kapı bırakmayacaklarını dile getiren Kaymak “AK Parti’yi her yerde anlatıyoruz. Anlatmaya da devam edeceğiz. Yeni Türkiye’nin inşaası için AK Parti’nin bu seçimden daha güçlü çıkmasının ve en az 400 milletvekili çıkarmanın mücadelesini vereceğiz” diye konuştu.
Akşam saatlerinde de mahalle esnaflarını dolaşan Kaymak, Topbaşı mahallesinde kahve toplantısına katılarak mahalle sakinleri ile sohbet eden Kaymak, “muhalefetin boş seçim vaatlerine inanmayın bizim bu vaatlere karnımız tok, üçlü koalisyonun 2002 yılı öncesi ekonomisi iyece batan ülkemize İMF den borç istediklerinde bile, siz parayı kullanmayı bilmiyorsunuz İMF’nin memuru olan Kemal Derviş’i de gönderirsek krediyi verebiliriz diye şartlı kredi verdiler” şeklinde konuştu.
Kaymak yaptığı açıklamada, “Şimdi çıkmış SSK genel müdürü iken emekliye zam yapılamasına asla müsaade etmeyen, zam yaparsanız SSK batar diyen Sayın Kılıçdaroğlu, meydanlarda bol keseden atıyor, gerçi zam yapılmasına izin vermediği halde SSK yı yine batırarak kaçmıştır. Bayramlarda 2 maaş ikramiyeden bahsediyor. Halk sözüne güvenmiyor ki birde notere imzalatmış. Kaynak nerede diye sorulduğunda, kaynak yok, benim adım Kemal ben kaynağı bulurum diyor.AK parti hükümetinin çocuklarımız için Türkiye’mizin geleceği için hazinede biriktirdiği paralara göz dikmişler. Bunların iktidar olup olma gibi bir ne hedefleri, nede ekipleri var. Bunlar 4 parti olarak bir araya gelmiş açık arttırma vaatlerle AK Parti’nin oyunu ne kadar azaltabiliriz derdindeler. Boş tenekeden ses çok çıkar ama başaramayacaklar. Allah’ın izniyle AK Parti bu seçimden zaferle çıkacaktır” ifadelerini kullandı.
Akın Kaymak’ın açıklamalarından ve ziyaretlerinden çok memnun olduklarını dile getiren mahalle sakinleri Akın Kaymak’ı alkışlarla uğurladılar.