AK Parti Zonguldak Milletvekili ve Milletvekili adayı Özcan Ulupınar, İnağzı Mahallesi ve Tepebaşı Mahalleri’nde miting yaparak vatandaşlarla bir araya geldi.
AK Parti Zonguldak Milletvekili ve Milletvekili adayı Özcan Ulupınar beraberinde AK Parti Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman, AK Parti Zonguldak Belediye Başkan Adayı ve Eski Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş ve partililer katıldı.
İlk olarak İnağzı Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya gelen partililer büyük coşkuyla karşılandı. 7 Haziran genel seçimlerine kısa bir süre kaldığını ifade eden AK Parti Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman, istikrar ve yapılan hizmetlerinde devamı için vatandaşlardan destek istedi. Karaduman, ”Bizler teşkilat olarak mahallelerde yaptığımız programlarda AK Partinin yapmış olduğu hizmetleri 13 yıllık iktidarımız boyunca millete ne kazandırdık, Zonguldak’a ne kazandırdık. Türkiye’ye ne kazandırdık. Hepsini vatandaşlarımızla paylaşarak 7 Haziran seçimlerinde destek istemek için yola koyulduk. Halkımız bizi her gittiğimiz yer bizi coşkuyla karşıladı. Her yaptığımız toplantılarda bizden ziyade vatandaşlarımız bize yaptığımız hizmetleri anlatarak AK Parti’nin 2002’den 2015 yılına kadar Türkiye’ye neler kazandırdığını bize aktardılar. Siyaseti artık siyasetçiler değil 2002 yılından beri sizler yapıyorsunuz. İstikrarın ve hizmetlerin sürmesi adına sizlerden 7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak genel seçimlerde destek istiyoruz. Bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonrada destek vereceğinizden hiçbir şüphem yok” şeklinde konuştu.
Vatandaşların tekrar istikrara oy vermesi gerektiğini altını çizen Eski Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş, “Muhalefet iktidar olamayacak ya o yüzden sürekli vaat ediyor. Bekara Karı boşamak kolaydır muhalefet yapmakta kolay, bir bakacaksınız hakkını vereceksiniz. AK Parti şunu iyi yaptı biz gelirsek daha iyisiniz yaparız diyemiyorlar sadece karalama yapıyorlar. Aciz insan şikayet eder asil insan yapar AK Parti yapıyor. Ondan daha iyisini yapacağını düşünüyorsan gelirsin, biz mi Zonguldak’ta belki eksiklerimiz hatalarımız olabilir eyvallah ama yapılanların iyisine bakacaksınız yanlışları görmek isterseniz bir sürü yanlış görürsünüz. Önemli olan nereden nereye geldiğimizi görebilmektir. Ben partimi seviyorum. Diğer partiden geçmeme rağmen ben hep böyle taraflı bakardım. Aynı diğer arkadaşlar gibi sadece Sözcü ve Cumhuriyet gazetesi okurdum. Bunlar memleketi satmış bunları söylemek kolay diye işin içine girdimiz zaman neden yanlış ve tek taraflı baktığımı gördüm. Bu memlekette bazı şeylerin değiştiğini gördüm. Bu memleket ülkenin nereden nereye geldiğini 1992 senesinde Amerika’ya gittiğimde bütün her yerimi aradılar. 1992 yılında İngiltere’ye gittiğimde sırf Türk’üm diye bir hapis yattım. Şimdi gittiğimde Mr. Bektaş hoş geldiniz dediler. Ülkenin nereden nereye geldiğini görün” şeklinde konuştu.
AK Parti Zonguldak Milletvekili ve Milletvekili adayı Özcan Ulupınar, “AK Parti’nin tekrar iktidara geleceği bellidir. Ancak bizim çok çalışmamız lazım. Hiçbir seçim sandıktan çıkmayınca kazanılmaz. Kimseni oyu kimsenin cebinde değil. Vatandaşlarımızın zihnini bulandırdılar. Biz gece gündüz dolaşıyoruz her yerde böyle coşku var. Allah bizlere sizlere hizmet etmeyi nasip etsin. Burada abilerimiz amcalarımız var onlar yokluk yıllarını bilirler daha büyüklerimiz dinimizin yasaklandığı yılları bilirler. O yüzden bu seçimler çok önemli belli bir noktaya geldik. Çok şükür daha fazla hizmet ve istikrarın sürmesi için sizden destek istiyorum” dedi.
Konuşma sırasında doğum günü olan ve 46 yaşına giren Özcan Ulupınar’a Vahit Topçu adında bir genç Ulupınar adına bir pasta yaptırarak doğum gününü kutladı. Buradaki programın ardından Tepe Başı Mahallesinde vatandaşlarla bir araya gelen Ulupınar ve beraberindekiler büyük coşku ile karşılandı. Vatandaşlarla sohbet eden Ulupınar, vatandaşların sorunlarını dinledi. 2B sorunu ile ilgili inceleme yapmak üzere Zonguldak’a tekrar heyet geleceğini ifade eden Ulupınar fiyatların düşürülmesi için gerekenin yapılacağını söyledi.
Vatandaşlara hitap eden Kozlu Eski Belediye Başkanı ve AK Parti Zonguldak Belediye Başkan Adayı Ali Bektaş, “2B sorunu ile ilgili 50-60 bin TL’yi veremez bu insanlar. Kendi kendimizi kandırmayalım. Bunu gene çözecek olan iktidardır. Eğer oylarda hala basit hesaplar yapılırsa yok şu partiye gidelim yok bu partiye gidelim bunlara ders verelim derseniz. Hata yaparsınız. Çünkü seçimden önce oy pahasına herkes her şeyi söyler. Ben neden 2 B sorunu üzerinde bu kadar duruyorum. Bununla yatıp bununla kalkıyorsunuz. Şurada bir pankartı var. 2B sorunu çözülene kadar buraya hiç siyasetçi giremez. Hayır, girecek bunu yine çözecek olan siyasetçiler, çözecek olan siyasetçileri siz ayırt edeceksiniz. Ya yalana ya da gerçeğe oy vereceksiniz. 2B sorununda ki hatayı bu seçimde yapmayın. Muhalefetteki adam 2B sorununu nasıl çözecek? Çözmesi mümkün mü? Çözerse Özcan Ulupınar çözecek. Bu memleket hepimizin memleketi bir partiyi seversiniz sevmezsiniz ama memleketinizi sevin gerçekleri görün futbol takımı gibi siyaset yaparsanız. Bu ülkeyi 198 yıllarındaki günlerine getiririsiniz” diye konuştu.