AK Parti Milletvekilleri adaylarının yanı sıra aday adayları ve eski Belediye Başkanları da köy köy dolaşıp 7 Haziran seçimlerinin ülke ve Zonguldak için önemini anlatıyor.
Ak Parti Zonguldak eski İl Başkanı ve Milletvekili aday adayı Hamdi Uçar ile Kozlu Belediyesi eski Başkanı ve Ak Parti İl Başkan adayı Ali Bektaş, Filyos beldesinde seçim çalışmalarına katılarak Milletvekili adayları için destek istediler. Uçar ve Bektaş’a Filyos Belediye Başkanı Ömer Ünal ile Ak Parti Çaycuma İlçe Başkanı Ahmet Çolakoğlu eşlik etti.
Yıllardır Ak Parti İl başkanlığı yaptıktan sonra milletvekilliği adaylığı için görevinden ayrılıp aday gösterilmeyen Hamdi Uçar, köylerde yaptığı konuşmada 7 Haziran seçimlerinin Türkiye ve Zonguldak için önemine değinerek, “Kimlerin aday gösterildiğinden önce ülkemizin menfaati ve geleceği önemlidir. Ülkemiz önemli bir süreçten geçiyor, bu sürecin iyi geçirilebilmesi için tek başına güçlü iktidara ihtiyaç var. Ak Parti 13 senedir Zonguldak’ta ve Türkiye’de yapılması güç icraatlar gerçekleştirdi. Özellikle Zonguldak’ta şimdiye kadar yapılanlar alt yapısını oluşturdu. Asıl bundan sonraki işler bariz görülecektir” dedi.
Ali Bektaş da Türkiye’de ve Zonguldak’ta Cumhuriyet tarihi boyunca yapılmayan işlerin yapıldığını hatırlatarak, “Bunları görmemek, inkar etmek ihanettir. Eksiklerimiz illaki olmuştur ama gelinen noktada her projede somut ilerlemeler kaydedilmiştir. Filyos Projesi başta olmak üzere her projede şimdiye kadar yapılmayacak kadar ilerleme sağlanmış, birçok proje bitme aşamasına gelmiştir. Bunları inkar etmek ihanettir” dedi.