Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın kutlama etkinliklerinde bayrak adlı şiiri okuyan bir öğrenci hem ağladı, hem de ağlattı
TBMM’nin açılışının 95 inci yılı nedeni ile tüm yurtta kutlanan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Alaplı’da da kutlandı.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Alaplı Ahmet Zeki Atalay İlköğretim Okulu tarafından Spor Salonu’nda program düzenledi.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programda açılış konuşmasını Okul Müdürü Murat Asma yaptı. Büyük bir heyecan ve mutluluk içinde bayramını kutlayan Ahmet Zeki Atalay İlköğretim Okulu çocukları en güzel oyunlarını, şiirlerini, şarkılarını ve en güzel gösterilerini yaptı.
HEM AĞLADI HEM AĞLATTI
Kutlama programın da yer alan gösteriler sırasında duygu dolu anlar da yaşandı. 5-C sınıfı öğrencilerinin ay ve yıldızlı Türk bayraklı gösterisinde şiir okuyan Ece Yazkurt bayrak adlı şiiri ile hem ağladı hem de gösterileri izlemeye gelen velileri ağlattı.
Şiirin ardından uzun süre alkışlanan grup büyük beğeni topladı. Daha sona öğrenciler sırasıyla hazırmış oldukları oyunları ve gösterileri müzik eşliğinde sunup 23 Nisan Bayramını doyasıya kutladı.
Öte yanan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle düzenlenen yarışmalarda ödül alan öğrencilere ödülleri verildi.