TEGV Ayten-Maksut Çavdar Çaycuma Öğrenim Birimi ve Çaycuma Belediyesi İşbirliği ile Çaycuma’da 3.Gülen Yüzler Şenliği yapıldı.
Şenlik de gönüllüler çocuklara yüz boyama yaptılar ve çocuklar gülen yüz boyama ,kukla yapımı,akrilik boya ile resim etkinlikleriyle keyifli dakikalar geçirirken pamuk prenses, palyaçolar ve peri kızı kostümüne giren gönüllülerle fotoğraf çektirdiler. Şenliğe katılım ve ilgi yoğun olurken çocuklar müzikle dans ederken yarışmalarla daha keyifli dakikalar geçirdiler.
Ayten-Maksut Çavdar Çaycuma Öğrenim Birimi Nalan Turgut’un yaptığı açıklamada, "Geleneksel hale gelen Gülen Yüzler Şenliğimizin 3. bu yıl Çaycuma Belediyesi işbirliği ile gerçekleştirdik. Şenliğimizde çocuklarımıza yüz boyama yapıldı. Gülen yüzleri boyamaları sağlandı,kukla ve akrilik boya ile resim yaptılar. Palyaço, pamuk prenses peri kızı kahramanlarıyla fotoğraf çekmeleri sağlandı. Oyunlar oynandı, yarışmalar yapıldı. Çocuklarımız çok eğlendi ve mutlu oldu. Çocukları mutlu etmek ve mutlu görmek en büyük mutluluğumuz. Onlar için ne kadar güzel şey yapılırsa geleceğimiz için güzel yatırım yapılmış oluyor ve bu tür etkinlikler onları daha da çok motive ediyor. Şenliğimize destek veren Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı’ya ve belediye çalışanlarına, palyaço kostümü için Maxsimum AVM’ye şenlik öncesi ve şenlik de destek olan gönüllülerimize, şenliğimize katılan çocuklarımıza ve velilerimize çok teşekkür ederiz" diye konuştu.