AK Parti Zonguldak Milletvekili adayı Emine Çift seçim gezileri kapsamında bir dizi ziyaretlerde bulundu.
AK Parti Zonguldak Milletvekili adayı Emine Çift beraberinde AK Parti Kadın Kolları Başkanı Züleyha Arıman ve partililer 7 Haziranda yapılacak genel seçimler öncesi ziyaretlerini sürdürüyor. İlk olarak Zonguldak Umut Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini ziyaret eden AK Parti Zonguldak Milletvekili adayı Emine Çift ve beraberindekiler Zonguldak Umut Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Nurten Kınay ile beraber dernek binasını gezerek faaliyetler hakkında bilgiler aldı.
Ziyaretin ardından AK Parti Zonguldak Milletvekili adayı Emine Çift ve beraberindekiler, Zonguldak Ticaret Sanayi Odası Kadın Girişimciler Kurulu’nu ziyaret etti. Kendilerini kabul ettikleri için Zonguldak Ticaret Sanayi Odası Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Nurcan Abay’a teşekkürlerini bildiren Çift, “Hem seçim gezisi yapmak hem de sohbet etmek sizleri daha yakından tanımak için ziyaret ettik. Tekrar bizleri kabul ettiğiniz için teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Zonguldak Ticaret Sanayi Odası Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Nurcan Abay, “Bizler de bu nazik ziyaretlerinizden dolayı teşekkür ediyoruz. Özellikle sizleri milletvekili adayı olarak görmek bizleri ayrıca gururlandırdı. Gönül isterdi ki 2. sırada olmanız bizi daha çok mutlu ederdi. İnanıyorum ki seçimlerde çok başarılı olacaksınız hakettiğiniz şekilde mecliste olacaksınız. Kadın olarak, hemcinsimiz olarak sizleri buralarda görmekten çok mutluyuz” dedi.
Burada gerçekleştirilen ziyaretlerin ardından AK Parti Zonguldak Milletvekili adayı Emine Çift beraberindekiler Zonguldak Valiliği, Bülent Ecevit Üniversitesi ve Türkiye Özürlüler Eğitim ve Dayanışma Vakfı tarafından Atatürk Kültür Merkezinde düzenlenen ’Engelli sorunları ayrımcılıkla mücadeleye gençlerin etkin katılımı’ konulu panel katıldı.